Artikelen

Vacature (2)

Verolub behoort als Nationaal Castrol distributeur tot de absolute marktleiders en geldt als trendsetter binnen het segment van gespecialiseerde leveranciers van smeermiddelen, specialiteiten en bijhorende diensten. We zijn toonaangevend door onze proactieve aanpak en creëren passende formules in elk aspect van de samenwerking met onze klant. Onze producten zijn state of the Art en wereldwijd gerenommeerd en gekend als innovatief en high end kwaliteitsproducten.
Onze medewerkers zijn ieder binnen hun verantwoordelijkheid en hun domein onmisbare schakels in het uitbouwen van langdurige relaties met onze klanten.
Om onze gespecialiseerde en technisch-innovatieve producten optimaal in de markt te brengen wensen wij onze customer service te versterken met een gedreven collega m/v :


Internal Technical Sales Support


UW FUNCTIE
*U wordt , na een opleiding en inwerkperiode, eerste aanspreekpunt binnen onze commerciële binnendienst voor onze klanten en accountmanagers. * U geeft commercieel en toepassingsgericht technisch advies. * U houdt zich van binnen uit bezig met het uitwerken en opstellen van offertes, verkoop en order ingave.* U werkt nauw samen met de andere customer service collega’s, de accountmanagers en sales manager. * U rapporteert aan de CEO.

UW PROFIEL
 U hebt minstens een bachelor opleiding, bij voorkeur in een technische richting. 
 Affiniteit met en/of interesse in techniek is vereist.
 U heeft een goede kennis van de gangbare office pakketten.
 U bent creatief, “ondernemend” en neemt verantwoordelijkheid.
 U bent Nederlandstalig waarbij een zéér goede kennis van het Frans onontbeerlijk is. Kennis v/h Engels is een pluspunt.
 U werkt planmatig en gestructureerd en U kan vlot overweg met de gangbare salessoftware pakketten.
 U woont binnen een realistische afstand van Lummen.

Verolub biedt voor deze functie
*Een verantwoordelijke functie binnen een gezonde, stabiele Belgische organisatie. *Topproducten van wereldspelers met technische en economische meerwaarde voor de klant. *Een competitief salarispakket, extralegale voordelen en alle middelen om efficiënt te kunnen werken. *Wij voorzien in een gedegen opleiding en inwerkperiode.

HOE REAGEREN 
Zend uw recent CV en motivering met vermelding van de functie waarvoor u solliciteert, naar Verolub NV t.a.v. Dhr. Roosen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – Klaverbladstraat 2A – B 3560 Lummen. Voor meer bedrijfsinfo en contactgegevens: www.verolub.be


Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba