Vacature (3)

Verolub behoort als Nationaal Castrol distributeur tot de absolute marktleiders en geldt als trendsetter binnen het segment van gespecialiseerde leveranciers van smeermiddelen, specialiteiten en bijhorende diensten. We zijn toonaangevend door onze proactieve aanpak en creëren passende formules in elk aspect van de samenwerking met onze klant. Onze producten zijn state of the Art en wereldwijd gerenommeerd en gekend als innovatief en high end kwaliteitsproducten.
Onze medewerkers zijn ieder binnen hun verantwoordelijkheid en hun domein onmisbare schakels in het uitbouwen van langdurige relaties met onze klanten.
Om onze gespecialiseerde en technisch-innovatieve producten optimaal in de markt te brengen wensen wij ons salesteam te versterken met een gedreven commerciële medewerker m/v :

Technisch Commercieel Afgevaardigde
Regio Oost & West Vlaanderen


UW FUNCTIE
* U bent verantwoordelijk voor een bestaande klantenportfolio binnen het industriële segment [metaalbewerking, algemene industrie]. * De focus ligt op het prospecteren naar nieuwe opportuniteiten binnen het industriële segment. * U geeft hen technisch en commercieel advies aangaande nieuwe productontwikkelingen en smeertechnische efficiëntie waarbij het “ontzorgen” van uw klanten centraal staat. * Voor deze functie bent u ondersteund door een professionele sales support & backoffice en door de technische dienst. * Het salesteam telt 5 Account Managers. * U rapporteert aan de Sales Manager.

UW PROFIEL
 U hebt minstens een technische bachelor of master opleiding.
 U heeft een sterke affiniteit met industriële processen en techniek in het algemeen. 
 U hebt minstens een eerste succesvolle relevante sales ervaring achter de rug in een B2B industriële omgeving, bij voorkeur in een oplossingsgerichte context.
 U bent Nederlandstalig, kennis van het Frans en Engels is een pluspunt.
 U werkt planmatig en gestructureerd en U kan vlot overweg met de gangbare salessoftware pakketten.
 U bent woonachtig in de regio O-W Vlaanderen of woont binnen een realistische afstand.

Verolub biedt voor deze functie
* Een commercieel-technische niveaufunctie binnen een gezonde, stabiele Belgische organisatie. 
* Topproducten van wereldspelers met technische en economische meerwaarde voor de klant. * Een competitief salarispakket met bedrijfswagen, extralegale voordelen en alle middelen om efficiënt vanuit uw home office te werken. * Wij voorzien in een gedegen opleiding en inwerkperiode.

HOE REAGEREN 
Zend uw recent CV en motivering met vermelding van de functie waarvoor u solliciteert, naar Verolub NV t.a.v. Dhr. Roosen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – Klaverbladstraat 2A – B 3560 Lummen. Voor meer bedrijfsinfo en contactgegevens: www.verolub.be

Ontdekt de Veroline promotie


Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba