Omzetting BP producten naar Castrol

BP INDUSTRIELE SMEERMIDDELEN, TRANSMISSIEOLIEN, VETTEN EN SPECIALITEITEN ONDER CASTROL BRAND!

Binnen de komende maanden zullen binnen ons productgamma een aantal wijzigingen worden doorgevoerd. Meer bepaald zullen de BP industriële-, transmissie oliën, vetten en specialiteiten zullen onder het Castrol merk worden gebracht. Voor bepaalde Castrol producten zal tevens de benaming wijzigen.

Castrol is sinds 2001 een merk van de BP Group en heeft als dusdanig wereldwijd een zeer stevige en professionele reputatie als smeermiddelen merk. Wereldwijd gewaardeerd voor zijn pioniersfunctie en hoog technologische producten speelt Castrol, reeds meer dan 100 jaar, een prominente rol als ontwikkelaar van innovatieve smeermiddelentechnologieën. 

U zal ook merken dat de etikettage en de veiligheids informatie bladen van bepaalde producten wijzigingen zullen ondergaan. Deze wijzigingen zijn dan weer gestuurd door de invoering en/of verstrenging van een aantal nieuwe Europese en internationale wetgevingen, met name REACH [verplichte registratie van alle chemische stoffen], CLP [classificatie, labelling en verpakking van stoffen en mengsels] en GHS [Global Harmonisation System].

 Als BP en Castrol ambassadeur staat voor ons centraal, dat we blijven bouwen aan constructieve en langdurige relaties met onze klanten. Oplossingsgericht meedenken met onze klanten, zowel op technisch als economisch niveau, is voor ons prioritair.

Daarom vinden wij het belangrijk U op de hoogte te houden van productontwikkelingen en in dit concreet geval U op een vlotte manier door deze producttransitie te gidsen.

Hierbij vindt U een gedetailleerd overzicht met betrekking tot deze nieuwe wetgevingen, en op aanvraag kunnen wij de nodige omzettingstabellen aan onze klanten bezorgen.


Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba