Vecton

 

Nieuwe heavy-duty motorolie assortiment

De transport- en landbouwmarkt staat niet stil. Vooruitgang is noodzakelijk om een oplossing te bieden aan de globalisatie van de sector, het economisch klimaat en bijgevolg schaalvergroting, besparingen, steeds lagere emissienormen en alternatieve brandstoffen. Ook u eist een motorolie die de beste prestaties levert en die zich steeds kan aanpassen aan de omstandigheden waarin de motor opereert.

Daarom introduceert Castrol vanaf 1 april 2015 een nieuw assortiment motoroliën voor truck-, tractor- en landbouwmachines en andere zware toepassingen.

 


Deze motoroliën bevatten de unieke System5 TechnologyTM. Deze geregistreerde additieventechnologie stelt de motorolie in staat zich aan te passen aan de omstandigheden waarin de motor opereert en dit voor 5 essentiële eigenschappen:

Brandstofbesparing; de stabiliteit van de viscositeit wordt behouden. Deze is uitermate belangrijk voor een efficiënte circulatie van de motorolie, zodat de motorcomponenten steeds optimaal kunnen presteren en daardoor brandstof kan besparen.

Olieverbruik; afzetting wordt geminimaliseerd, zodat oa. de pistonring steeds optimaal kan presteren en daardoor olie kan besparen.

Verversingsinterval; vuildeeltjes worden geminimaliseerd, zodat de motorolie zo proper mogelijk blijft gedurende het volledige verversingsinterval.

Power; roetdeeltjes worden geminimaliseerd om schurende slijtage te vermijden voor maximale kracht van de motor.

Levensduur; de sterke motoroliefilm biedt de meest optimale bescherming van de essentiële motorcomponenten en vermijdt slijtage en roest.

 

Onafhankelijke laboratoria testen bewijzen dat de Castrol VECTON smeermiddelen tot 40% beter presteren dan de limieten van API en ACEA industriestandaarden, op vlak van olie-indikking, afzetting aan de piston, roet-, slijtage- en roestbehandeling.

Castrol Vecton Fuel Saver behaalt zelfs tot 1% brandstofbesparing in een moderne Euro 5 motor die getest werd volgens de ‘European Transient Cycle’ test in vergelijking met een kwalitatieve 15W-40 motorolie in een moderne Euro 5 motor.

 

VECTON brochure (NL)

VECTON video (EN)


Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba