Industrie_4d678cad72602.jpgIndustrie_4d678cad72602.jpg

Industrie

Olie levert een essentiële en belangrijke bijdrage aan de prestaties van een machine. Onze oliën zijn speciaal samengesteld om te voldoen aan de strengste eisen die gebruikers en fabrikanten voor de geavanceerde machines van vandaag stellen. Op de kwaliteit van onze producten kan u voor 100% vertrouwen om uw transmissies, hydraulische systemen, tandwielkasten, lagers, compressoren en kettingaandrijvingen en andere componenten in ideale conditie te laten opereren.

Verolub adviseert Castrol en Mobil industriële smeermiddelen, dewelke een uitstekende reputatie genieten bij de professionele gebruiker en consument. Castrol & Mobil zijn beiden baanbrekend in de ontwikkeling van smeermiddelen. In alle marktsegmenten hebben zij door de jaren heen smeerolieproducten ontwikkeld waarvan de eigenschappen ver boven de smeertechnische vereisten, passend bij de stand der techniek uitstaken.

Onze smeermiddelen bieden u de mogelijkheid het beste uit uw machinepark te halen. Dankzij deze unieke samenwerking met toonaangevende machinebouwers voldoet de geavanceerde samenstelling onze producten ruimschoots aan de strengste specificaties en staan ze borg voor een maximale levensduur van de machine, optimale efficiency en hoge productiviteit onder alle omstandigheden.

Verolub beschikt over een uitgebreid gamma aan NSF H1 (vroegere USDA H1) goedgekeurde smeermiddelen. Veel bedrijven, die te maken hebben met voeding of produceren voor de voedingsindustrie hebben meer en meer nood aan dit soort van producten, mede omdat dit in vele gevallen ook door hun klanten wordt geëist. Vele bedrijven implementeren HACCP (Hazard Analyses and Critical Control Point System).

HACCP is een bewakingssyteem, ofwel voedselveiligheidssysteem waarmee het hele productieproces wordt gecontroleerd om op een systematische manier de veiligheid van de producten te waarborgen. De juiste keuze van het smeermiddel is cruciaal in het beperken van shut-down-time binnen uw bedrijf.
Vraag advies aan onze smeermiddelenspecialisten; zij zullen u met veel plezier meer info hierover verstrekken.


Contacteer ons | Privacy verklaring

Copyright ©2014 verolub.be Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Cats&Dogs bvba