CASTROL ALPHASYN PG 220 20L

Item No. A05884
Castrol Alphasyn™ PG is een serie topkwaliteit synthetische oliën op basis van polyalkyleenglycol (PAG) met anti-oxidanten, EP (Extreme Pressure) en roestwerende toevoegingen met hoge thermische stabiliteit. Toepassing Castrol Alphasyn PG is ontwikkeld voor vertragingskasten waar de lage
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol Alphasyn™ PG is een serie topkwaliteit synthetische oliën op basis van polyalkyleenglycol (PAG) met anti-oxidanten, EP (Extreme Pressure) en roestwerende toevoegingen met hoge thermische stabiliteit.

Toepassing
Castrol Alphasyn PG is ontwikkeld voor vertragingskasten waar de lage wrijvingscoëfficient een hoog rendement geeft en dus een lager energieverbruik en een lagere bedrijfstemperatuur. Dit is vooral belangrijk bij toepassingen met veel glijdende wrijving zoals wormwielaandrijvingen. 

Het gebruik van PAG basisolie geeft een inherent hoge viscositeitsindex (VI) en een laag stolpunt waardoor de olie geschikt is voor gebruik over een breed temperatuurbereik. Alphasyn PG voldoet aan de eisen van de meeste machines waar een vloeistof op basis van PAG is toegestaan.

Voordelen
  • Lage wrijvingscoëfficient geeft minder energieverbruik en lagere bedrijfstemperatuur en langere levensduur van de olie.
  • Goede oxidatie en thermische stabiliteit geeft betrouwbare werking en lange levensduur en minder onderhoudsbeurten in vergelijking met minerale olie.
  • Inherent hoge VI waardoor het product geschikt is voor gebruik over een breed temperatuurbereik.
  • Hoge belastbaarheid en goede bescherming tegen slijtage geeft minder onderhoud.
Specifications
Merk Castrol
Categorie Algemene industrie
Subcategorie Tandwieloliën
Verpakking 20L
    Loading
    Loading