CASTROL MAGNATEC PROFESSIONAL OE 5W-40 4X4L

Item No. A18994
Castrol Magnatec Professional’s "intelligent molecules" hechten als een magneet aan de onderdelen met als gevolg een drastische reductie* van motorslijtage. Micro-filtratie is uw garantie voor professionele kwaliteit. Tot 75% van de motorslijtage vindt plaats tijdens de opstart- en opwarmfase.
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol Magnatec Professional’s "intelligent molecules" hechten als een magneet aan de onderdelen met als gevolg een drastische reductie* van motorslijtage. Micro-filtratie is uw garantie voor professionele kwaliteit. Tot 75% van de motorslijtage vindt plaats tijdens de opstart- en opwarmfase. Wanneer de motor stopt, loopt de olie van kritische motoronderdelen af, echter Castrol Magnatec Professional's intelligente moleculen niet. Deze hechten zich als een magneet aan de kritische motoronderdelen. Hierdoor ontstaat een beschermlaag, welke beschermd vanaf de start.

Castrol Magnatec Professional is speciaal ontwikkeld om een uitstekende slijtagebescherming te bieden in de huidige moderne motoren. Moderne diesels zijn voorzien van een DPF (Diesel Particulate Filters) om schadelijke deeltjes te verwijderen uit de uitlaatgassen.

Castrol Magnatec Professional OE 5W-40 is speciaal geformuleerd om DPF te beschermen tegen de opbouw van neerslag.

Castrol Magnatec Professional. Onmiddellijke bescherming vanaf het moment dat u de sleutel omdraait.
* Getest volgens de norm: Industry Sequence IVA wear test.

Toepassing
Castrol Magnatec Professional OE 5W-40 is toepasbaar voor gebruik in benzine- en dieselmotoren waar de fabrikant de volgende specificaties aanbeveelt: ACEA C3, API SN/CF of eerdere specificatie met de viscositeit 5W-40.

Castrol Magnatec Professional is goedgekeurd voor gebruik in voertuigen van een grote verscheidenheid van fabrikanten, gelieve altijd de specificaties te controleren in het handboek uw voertuig.
* GM dexos2®: overtreft GM-LL-B-025 en GM-LL-A-025: GB2C1111082. 
Specifications
Merk Castrol
Gamma Magnatec
Categorie Motoroliën
Subcategorie Volledig synthetisch
Verpakking 4X4L
Productprestatieclaims ACEA C2 ; Meets Ford WSS-M2C950-A
    Loading
    Loading