CASTROL DWF CONTACT SPRAY 12X0,4L

Item No. A06232
Castrol DWF is een hoogkwalitatieve kruipolie met waterafstotende eigenschappen, geschikt voor gebruik in de werkplaats, thuis en onderweg. DWF, beschikbaar in spuitbussen (aerosols), verwijdert vocht en reinigt, beschermt en smeert alle metalen onderdelen. De superieure eigenschappen van Castrol
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol DWF is een hoogkwalitatieve kruipolie met waterafstotende eigenschappen, geschikt voor gebruik in de werkplaats, thuis en onderweg. DWF, beschikbaar in spuitbussen (aerosols), verwijdert vocht en reinigt, beschermt en smeert alle metalen onderdelen.

De superieure eigenschappen van Castrol DWF zorgen voor een efficiënte penetratie ingeval van gecorrodeerde metalen, waardoor o.a. uitlaatsystemen, wielbouten en ophangsystemen veel gemakkelijker kunnen losgemaakt worden. DWF laat een waterafstotende beschermingslaag achter, indien toegepast op verdelerskappen (delco), ontstekingskaarsen (bougies), onstekingsspoelen en bougiekabels alsook op de batterij klemmen. Het plastieken verlengbuisje zorgt ervoor dat ook moeilijk bereikbare plaatsen, zoals sloten, draaischarnieren, kabels, koppelstukken e.a. vlot kunnen gesmeerd worden.

Castrol DWF is tevens geschikt voor huishoudelijk gebruik zoals het smeren van kastscharnieren, mechanische systemen, ventilatoren, fietsen, tuingereedschap en deurscharnieren.

Voordelen
- Legt een waterafstotende beschermlaag op metalen onderdelen
- Maakt gecorrodeerde onderdelen terug los
- Stopt piepgeluiden
- Reinigt en beschermt metalen onderdelen

Specificaties
Vlampunt boven de 40°C
Beschermingsduur :
- Binnen : 5 à 10 maanden afhakelijk van de luchtvochtigheid.
- Buiten: 2 maanden indien niet blootgesteld aan de zon
Opslag aerosols tussen +5 en max. + 30°C
Specifications
Merk Castrol
Categorie Motorfietsoliën
Subcategorie Motorfietsonderhoud
Verpakking 12X0,4L
    Loading
    Loading