CASTROL POWER RS RACING 4T 5W-40 12X1L PIAGGIO

Item No. A19022
Castrol POWER RS Racing 4T is een volledig synthetische motorolie voor moderne, high performance 4-takt motorfietsen. Castrol POWER RS Racing 4T is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende berijders met een sportieve rijstijl. Sportief rijden of rijden op circuits genereert veel belasting,
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol POWER RS Racing 4T is een volledig synthetische motorolie voor moderne, high performance 4-takt motorfietsen. Castrol POWER RS Racing 4T is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende berijders met een sportieve rijstijl. Sportief rijden of rijden op circuits genereert veel belasting, wrijvingsverliezen en temperatuur in de motor. Castrol POWER RS Racing 4T volledig synthetische olie met Race Derived Technology™ heeft zich bewezen voor een duurzame filmsterkte en het behouden van een snelle acceleratie in race omstandigheden. Het is getest en bewezen voor een superieure acceleratie en motorrendement.
 
Toepassing
Castrol POWER RS Racing 4T is ontwikkeld voor toepassing in high performance 4-takt motorfietsen om optimaal vermogen te leveren onder alle omstandigheden.. Het is geschikt voor alle merken 4-takt motorfietsen, voor zowel carburateur als injectie waar een API SN en JASO MA of MA2 wordt aanbevolen.
Specifications
Merk Castrol
Gamma Power RS
Categorie Motorfietsoliën
Subcategorie Viertakt
Viscositeit/Kenmerk 5W-40
Verpakking 12X1L
Productprestatieclaims API SN ; JASO MA2
    Loading
    Loading