CASTROL POWER RS SCOOTER 4T 0W-30 12X1L

Item No. A17904
Castrol POWER RS Scooter 4T met Scootek Technology is een geavanceerde, premium kwaliteit, 4-takt motorolie met lage frictie speciaal ontwikkeld voor moderne scooter motoren. Anders dan bij een conventionele 4-Takt motorfiets met integrale koppeling en transmissie wordt de 4-takt scooter veelal
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol POWER RS Scooter 4T met Scootek Technology is een geavanceerde, premium kwaliteit, 4-takt motorolie met lage frictie speciaal ontwikkeld voor moderne scooter motoren.

Anders dan bij een conventionele 4-Takt motorfiets met integrale koppeling en transmissie wordt de 4-takt scooter veelal aangedreven door een CVT met aandrijfriem. De scootermotor is compact en ingekapseld in het bodywork, waarbij een groot deel van de tijd de motor op een hoog vermogen belast wordt. Als gevolg hiervan worden scooter motoren thermisch hoger belast dan conventionele 4-takt motorfiets motoren.

Castrol POWER RS Scooter 4T met snelle circulatie en lage wrijving is speciaal ontwikkeld om vermogensverlies te reduceren in de motor en weerstand te bieden tegen oliestress als gevolg van hoge temperaturen. Dit geeft uw scooter maximum vermogen en bescherming.

Castrol POWER RS Scooter 4T - engineered for performance.

Toepassing
Castrol POWER RS Scooter 4T0W-30 is ontwikkeld voor vermogen en bescherming in moderne scooters waar een motorolie met specificatie API SL en JASO MB worden aanbevolen. Het is een unieke laag viscositeits formulatie en is met name geschikt voor de laatste generatie scooter motoren welke zijn uitgerust met stop-start systemen.

Speciaal aanbevolen door de Piaggio group voor toepassing in Medley 125 / 150 en Vespa 4T 4V 125 / 150.

Voordelen
Geavanceerde 4-takt motorolie formulatie met Scootek Technology
- compromisloze scooter motorbescherming.
- Laag olieverbruik en oxydatie stabiliteit.
- Speciaal geformuleerd voor de laatste generatie Piaggio scooter motoren.

Product prestatie claims
API SL
JASO MB
Specifications
Merk Castrol
Gamma Power RS
Categorie Motoroliën
Subcategorie Viertakt
Viscositeit/Kenmerk 0W-30
Verpakking 12X1L
Productprestatieclaims API SL ; JASO MB
    Loading
    Loading