CASTROL DURATEC M 208L

Item No. A15876
Castrol Duratec M is gasmotorolie op minerale basis met een gemiddeld sulfaataspercentage. Toepassing Duratec M is toepasbaar in bougie-ontstekingsmotoren en gas-dieselmotoren (dual-fuel). Het is geformuleerd voor toepassingen waarbij de OEM een 'medium ash' product vereist. Het detergerende /
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol Duratec M is gasmotorolie op minerale basis met een gemiddeld sulfaataspercentage.

Toepassing
Duratec M is toepasbaar in bougie-ontstekingsmotoren en gas-dieselmotoren (dual-fuel). Het is geformuleerd voor toepassingen waarbij de OEM een 'medium ash' product vereist. Het detergerende / dispergerende additievensysteem is speciaal ontworpen om de vorming van afzetting tegen te gaan. Duratec M heeft ook een verbeterde weerstand tegen oxidatie en nitratie waardoor langere verversingsintervallen mogelijk zijn. Het biedt ook een uitstekende TBN retentie en weerstand tegen corrosie.

Duratec M is goedgekeurd door:
Perkins (voorheen Dorman)
Guascor
Duratec M voldoet aan de eisen van / geschikt voor gebruik in: Waukesha (voor normale koelvloeistoftemperatuur installaties)

Voordelen
  • Het sulfaatasgehalte beschermt kleppen en klepzittingen tegen inslaan.
  • Reduceert neerslag en houdt de motor schoon.
  • Hoge weerstand tegen oxidatie en nitratie leidt tot een langere levensduur van de olie en maakt verlengde verversingsintervallen mogelijk. Dit vermindert onderhoudskosten en stilstand.
  • Uitstekende anti-slijtage eigenschappen biedt uitstekende bescherming van de motor.
Specifications
Merk Castrol
Verpakking 208L
    Loading
    Loading