CASTROL ALPHA SP 150 208L

Item No. A05877
Castrol Alpha SP is een serie topkwaliteit tandwiel oliën op basis van hoogwaardige geraffineerde minerale olie met anti-slijtage en Extreme Pressure toevoegingen van zwavel/fosfor verbindingen. Deze samenstelling zorgt voor een uitstekende thermische stabiliteit en het product is bestand tegen
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol Alpha SP is een serie topkwaliteit tandwiel oliën op basis van hoogwaardige geraffineerde minerale olie met anti-slijtage en Extreme Pressure toevoegingen van zwavel/fosfor verbindingen. Deze samenstelling zorgt voor een uitstekende thermische stabiliteit en het product is bestand tegen grote drukbelastingen.

Toepassing
Castrol Alpha SP is uitermate geschikt voor industriële tandwielkasten met rechte en schuine vertanding alsmede licht belaste wormoverbrengingen. Kan gebruikt worden bij circulatiesystemen met oliebad, spettersmering en ook bij geforceerde smering. Het heeft goede viscositeits-eigenschappen zodat onder koude omstandigheden het aanloopkoppel niet te hoog wordt. De additieven zijn verdraagzaam met ferro- en nonferro-materialen welke gebruikelijk zijn
bij industriële aandrijvingen. 

Castrol Alpha SP is verdraagzaam met nitril-, silicone- en fluorpolymeer afdichtingen.

De keuze van de juiste viscositeit is afhankelijk van de constructie van de te smeren installatie en de vorm van de aandrijving. Men dient hiervoor de viscositeitsvoorschriften van de fabrikant aan te houden.

Voordelen
  • "Clean Gear" additieven technologie verzekerd dat er weinig afzettingen gevormd worden en verlengd de levensduur van het filter.
  • Goede EP eigenschappen beschermen de aandrijving tegen slijtage, zelfs bij stotende belasting.
  • Goede waterafscheiding en demulgerende eigenschappen geven een langere levensduur van het smeermiddel en dus betere inzetbaarheid van de aandrijving.
  • Uitstekende bescherming tegen corrosie en slijtage en dus minder onderhoud.

Specifications
Merk Castrol
Categorie Algemene industrie
Subcategorie Tandwieloliën
Verpakking 208L
    Loading
    Loading