CASTROL ALPHASYN HTX 460 20L

Item No. A15859
Het assortiment synthetische smeermiddelen van Alphasyn ™ HTX is samengesteld uit synthetische basisoliën van polyalfaolefine (PAO) en een mengsel van fosfor-zwavel anti-slijtage additieven, die een uitstekende thermische stabiliteit en weerstand tegen zware belastingen mogelijk maken. Toepassing
This product is temporarily out of stock.
Description
Het assortiment synthetische smeermiddelen van Alphasyn ™ HTX is samengesteld uit synthetische basisoliën van polyalfaolefine (PAO) en een mengsel van fosfor-zwavel anti-slijtage additieven, die een uitstekende thermische stabiliteit en weerstand tegen zware belastingen mogelijk maken.

Toepassing
Het Alphasyn HTX-assortiment is ontwikkeld voor gebruik in de meeste tandwielkasten die worden blootgesteld aan lichte tot gemiddelde belastingen, maar het is niet geschikt voor systemen die worden blootgesteld aan zware/dynamische belastingen. Het Alphasyn HTX-assortiment is ook geschikt voor lagers en circulatiesystemen die op hoge temperatuur worden gebruikt.

De uitzonderlijke temperatuur en oxidatiestabiliteit van Alphasyn HTX maakt het mogelijk om de olieverversingsintervallen te verlengen bij extreme temperaturen waar conventionele smeermiddelen op basis van minerale olie een korte levensduur zouden hebben. Dit vermindert onderhoudskosten.

Alle producten in het Alphasyn HTX-assortiment hebben zeer lage vloeipunten en uitstekende viscositeit/temperatuureigenschappen. Ze kunnen daarom worden gebruikt bij lage en hoge temperaturen.

Het Alphasyn HTX-assortiment is volledig compatibel met nitril-, siliconen- en fluorpolymeerafdichtingen.

Het Alphasyn HTX-assortiment is als volgt ingedeeld:
DIN classificatie: CLP

Alphasyn HTX-kwaliteiten voldoen aan de volgende vereisten:
DIN 51517 deel 3
David Brown Type A
AGMA EP4

Eigenschappen en voordelen
- De goede stabiliteit met betrekking tot temperatuur en oxidatie zorgt voor een betrouwbare werking en een langere levensduur in vergelijking met producten op basis van minerale olie. 
- Dankzij de hoge viscositeitsindex van nature is het product geschikt voor gebruik bij een breed temperatuurbereik.
- Goede anti-slijtage en dragende eigenschappen, in het bijzonder een FZG-classificatie >12 volgens testomstandigheden A16.6/110, maken het mogelijk om slijtage te beperken en de levensduur van de tanden te verlengen.
- Goede scheidings- en demuliekarakteristieken met water, waardoor de levensduur van de vloeistof wordt verlengd en de betrouwbaarheid van de installaties wordt verhoogd.
- Dit op PAO gebaseerde smeermiddel is goed compatibel met afdichtingen, verf en smeermiddelen op basis van minerale olie.
Specifications
Merk Castrol
Verpakking 20L
    Loading
    Loading