CASTROL ALPHASYN T 150 20L

Item No. A05907
Castrol Alphasyn™ T is een serie synthetische smeermiddelen op basis van polyalpha-olefine (PAO) met zwavel / fosfor toevoegingen tegen slijtage en hoog dragende vermogen met uitstekende thermische stabiliteit. Toepassing Alphasyn T serie is ontwikkeld voor gebruik in de meeste soorten lichte tot
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol Alphasyn™ T is een serie synthetische smeermiddelen op basis van polyalpha-olefine (PAO) met zwavel / fosfor toevoegingen tegen slijtage en hoog dragende vermogen met uitstekende thermische stabiliteit.

Toepassing
Alphasyn T serie is ontwikkeld voor gebruik in de meeste soorten lichte tot middelzware gesloten aandrijvingen, maar niet bedoeld voor zware stotende belasting. Alphasyn T is ook geschikt voor de smering van lagers en circulatie systemen bij hoge temperaturen en verschillende hoge temperatuur toepassingen zoals in hydraulische systemen en voor de smering van grote, langzaam bewegende aandrijvingen. Alphasyn T heeft een zeer laag stolpunt en uitstekende viscositeit/temperatuur kenmerken, waardoor het gebruikt kan worden zowel bij hoge als lage temperatuur. De Alphasyn T-serie is verdraagzaam met nitril, siliconen en fluorpolymer afdichtingen.

Alphasyn T is als volgt ingedeeld:
DIN classificatie CL
Alphasyn T voldoet aan de eisen van:
DIN 51517 Part 2
David Brown Type A

Voordelen
  • Goede thermische en oxidatieve stabiliteit biedt betrouwbare werking en langere levensduur in vergelijking met op minerale olie gebaseerde producten. 
  • Inherent hoge viscositeitsindex maakt het product geschikt voor gebruik over een breed temperatuurbereik.
  • Goede bescherming tegen slijtage en hoog draagvermogen vermindert slijtage en verlengt de levensduur.
  • Goede waterafscheiding en demulsificatie geeft minder stilstand door lange levensduur van het smeermiddel verhoogde betrouwbaarheid.
  • PAO basisolie biedt goede verdraagzaamheid met afdichtingen, lak en smeermiddelen op basis van minerale olie.
Specifications
Merk Castrol
Categorie Metaalbewerkingsindustrie
Subcategorie Synthetische verspaningsvloeistoffen
Verpakking 20L
    Loading
    Loading