CASTROL MOLUB-ALLOY CH 22 60L

Item No. A16699
Castrol Molub-Alloy CH Kettingsmeermiddelen (voorheen bekend als Castrol Molub-Alloy Kettingsmeermiddelen) zijn multifunctionele kettingsmeermiddelen die zijn ontworpen voor een verscheidenheid aan plantbrede toepassingen. Deze smeermiddelen zijn gemaakt van een combinatie van componenten van de
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol Molub-Alloy CH Kettingsmeermiddelen (voorheen bekend als Castrol Molub-Alloy Kettingsmeermiddelen) zijn multifunctionele kettingsmeermiddelen die zijn ontworpen voor een verscheidenheid aan plantbrede toepassingen.

Deze smeermiddelen zijn gemaakt van een combinatie van componenten van de hoogste kwaliteit, waaronder een anti-slijtage/extreme druk additiefsysteem met geavanceerde solide Molub-legering smeermiddelen. Ze zijn ook geformuleerd om oxidatie tegen te gaan en bieden roest- en corrosiebescherming.

Toepassing
Molub-Alloy CH 22 is een uitstekend smeermiddel voor staalkabels, vooral kabels met een sisal- of polypropyleenkern. Het bevat een aanzienlijk deel roest- en corrosieremmers om de kabel van binnenuit te beschermen.

Molub-Alloy CH 100 wordt veel gebruikt in kettingen en transportbandcomponenten die anti-drup eigenschappen vereisen om het verlies of "spatten" van olie te verminderen. Het kan ook worden gebruikt aan kettingen met aanzienlijke tekenen van slijtage en spel. Molub-Alloy CH 100 is bestand tegen de waswerking van wassystemen voor water en wasmiddelen, en biedt bescherming tegen corrosie en slijtage in vochtige omgevingen.

Molub-Alloy CH-kettingsmeermiddelen worden gebruikt in transportbanden en kettingen die werken bij temperaturen tot 90°C. Ze kunnen ook met tussenpozen worden gebruikt bij hogere temperaturen tot 150°C, maar dit kan vaker smeren vereisen.

Molub-Alloy CH-kettingsmeermiddelen kunnen worden aangebracht met een borstel, infuus, spray, nevel, automatische doseerapparatuur of gecentraliseerde circulatie- of smeersystemen.

Eigenschappen en voordelen
- Weerstaat de ophoping van verontreinigende en schurende materialen: het halfdroge smeermiddel van Molub-Alloy CH 22 produceert een zeer lichte film met het uiterlijk van een droge film. Dit trekt slechts een minimum aan stof, vezels, zand en andere schurende deeltjes aan en elimineert zo de vorming van schurende verbindingen die slijtage zouden kunnen bevorderen en de levensduur van de ketting zouden verkorten.
- Uitstekende extreme druk- en antislijtage-eigenschappen onder grensomstandigheden: de solide Molub-Alloy-componenten bieden superieure bescherming bij veelvuldig starten, lage snelheden en dynamische en/of hoge belastingen.
- Optimale vermindering van wrijving: Vermindert het energieverbruik tijdens koude start (wanneer maximaal vermogen wordt gevraagd).
- Algehele besparingen: besparingen kunnen worden behaald door minder arbeidsvereisten en stilstandtijd voor onderhoud en een soepelere en efficiëntere werking dankzij een langere levensduur van de onderdelen en langere smeerintervallen lang.
Specifications
Merk Castrol
Verpakking 60L
    Loading
    Loading