CASTROL MAGNA SW D 220 208L

Item No. A16933
Castrol Magna™ SW D (voorheen Magnaglide™ D) is speciaal ontwikkeld voor de smering van leibanen van bewerkingsmachines. Het is samengesteld op basis van solvent geraffineerde minerale olie en toevoegingen ter verbetering van kleverigheid en extreme-pressure eigenschappen. Magna SW D is een moderne
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol Magna™ SW D (voorheen Magnaglide™ D) is speciaal ontwikkeld voor de smering van leibanen van bewerkingsmachines. Het is samengesteld op basis van solvent geraffineerde minerale olie en toevoegingen ter verbetering van kleverigheid en extreme-pressure eigenschappen. Magna SW D is een moderne leibaanolie en voorkomt stick-slip problemen die vaak optreden bij langzaam bewegende machinegeleidingen. De olie hecht goed aan de geleidingen en wordt niet weggedrukt.

Toepassing
Magna SW D is speciaal ontworpen voor de smering van alle geleidingen vooral daar waar een demulgerende olie vereist is om de leibanen te beschermen of om een lange levensduur van de emulsie te waarborgen. Magna SW D voldoet voor veeleisende toepassingen zoals slijpmachines, horizontale kotterbanken of CNC bewerkingscentra. Magna SW D kan ook gebruikt worden als gecombineerde hydrauliek- en leibaanolie. 

Magna SW D voldoet aan de volgende eisen:
Cincinnati Lamb (Milacron) P-47, P-50 of P-53 (afhankelijk v.d. viscositeit).
DIN 51502 - CGLP.
DIN 51524 part II (juli 2004) - inclusief ISO 13357-1/-2 filtratie test.
Geschikt als hydrauliekolie in Müller Weingarten apparatuur.

Voordelen
  • Uitzonderlijke weerstand tegen stick-slip, dus hogere kwaliteit van de productie.
  • Zeer goede demulgerende eigenschap - voorkomt emulsie op de kunststof leibanen en vermijdt daarmee slijtage en stilstand voor reparatie. De olie kan makkelijk van emulsies verwijderd worden hetgeen hun standtijd aanzienlijk kan verlengen.
  • Beschermt metalen tegen corrosie.
  • Uitstekende bevochtiging waardoor er minder slijtage aan de leibanen optreedt.
  • Hoge mate van filtreerbaarheid - filters zullen minder verstoppen.
Specifications
Merk Castrol
Verpakking 208L
    Loading
    Loading