CASTROL ILOCUT EDM 200 20L

Item No. A15417
Ilocut EDM 200 is een mengsel van koolwaterstoffen met een zeer laag aromatisch gehalte. Dit product is ontworpen voor de meeste electro-erosie-toepassingen. Toepassing Ilocut EDM 200 voldoet aan de behoeften van EDM-machines, van alle groottes en alle vermogens. Deze hoogwaardige, veelzijdige
This product is temporarily out of stock.
Description
Ilocut EDM 200 is een mengsel van koolwaterstoffen met een zeer laag aromatisch gehalte. Dit product is ontworpen voor de meeste electro-erosie-toepassingen.

Toepassing
Ilocut EDM 200 voldoet aan de behoeften van EDM-machines, van alle groottes en alle vermogens. Deze hoogwaardige, veelzijdige diƫlektrische vloeistof is ontworpen om de verwijdering van grote hoeveelheden metaal mogelijk te maken, terwijl een lage slijtage van de elektrode, een oppervlakteafwerking en naleving van nauwe toleranties wordt gegarandeerd. Het lage aromatische gehalte en de verminderde vluchtigheid voorkomen de uitstoot van geurige dampen en verbeteren de arbeidsomstandigheden. De lage viscositeit zorgt voor een goede koeling en goed spoelen in de elektrodegedeelte ruimtes, het vermijden van de risico's van vervorming daarvan en het verbeteren van de precisie van de bewerking.

Ilocut EDM 200 is goedgekeurd of aanbevolen door de meeste fabrikanten van EDM-machines, zoals:
- AEG-Elotherm
- handelen
- Charmilles
- Ingersoll
- Schiess-Nassovia
- CUNA
- CDM Rovella

Eigenschappen en voordelen
- Veelzijdige vloeistof, geschikt voor alle EDM-bewerkingstoepassingen (voorbewerken en afwerken)
- Lage vluchtigheid, extreem verlaagd gehalte aan aromatische koolwaterstoffen: lage emissie van dampen, veiliger product en aangenamer in gebruik.
- Goede thermische stabiliteit en reukarm.
- Deze prestaties gecombineerd met een uitstekende filterbaarheid garanderen een lange levensduur.
Specifications
Merk Castrol
Categorie Metaalbewerkingsindustrie
Subcategorie Volle verspaningsvloeistoffen
Verpakking 20L
    Loading
    Loading