CASTROL ILOFORM PN 226 208L

Item No. A06231
Castrol Iloform PN 226 is een sterk geactiveerde metaalbewerkingsvloeistof, die een goed hechtende smeerfilm achterlaat. Toepassing Castrol Iloform PN 226 is speciaal ontwikkeld voor het koud vervormen van ferro- en non ferro meta- len, het dieptrekken van roestvrij, hooggelegeerd edelstaal en
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol Iloform PN 226 is een sterk geactiveerde metaalbewerkingsvloeistof, die een goed hechtende smeerfilm achterlaat.

Toepassing
Castrol Iloform PN 226 is speciaal ontwikkeld voor het koud vervormen van ferro- en non ferro meta- len, het dieptrekken van roestvrij, hooggelegeerd edelstaal en nikkellegeringen en het draadtrekken van edelstaal. Het is tevens geschikt voor het dieptrekken met of zonder perslucht van vloeistaal, lichte legeringen en koperlegeringen, het koud hameren, extrusie van non-ferro metalen alsmede het vormen met de pers, plooien, buigen, stempelen, uitsnijden van staalplaat tot 6 mm en afbramen. Door de geringe viscositeit kan het op alle mogelijke manieren worden aangebracht, bijv. door circulatie, met de rol, door onderdompeling of door middel van pneumatische verstuiving met lage druk.

Castrol Iloform PN 226 is bestand tegen de grote wrijving die optreedt bij zeer grote stempeldia- meters en door de goed smerende eigenschappen is de slijtage van het gereedschap gering.

Eigenschappen en voordelen
- Hecht zich goed aan het materiaal.
- Uitstekende smerende en corrosiewerende eigenschappen.
- Bevat geen zwavel zodat non-ferro metaal niet wordt aangetast.
Specifications
Merk Castrol
Categorie Metaalbewerkingsindustrie
Subcategorie Vormoliën
Verpakking 208L
    Loading
    Loading