CASTROL ILOFORM PN 403 20L

Item No. A17842
Castrol Iloform PN 403 is een solventgedragen verdampbare olie, die een uiterst dunne smeerfilm achterlaat. Toepassing Castrol Iloform PN 403 is speciaal ontwikkeld voor het stampen van metaalplaat waar laag residu van belang is, zodat een reinigingsstap kan vervallen. Het is speciaal geschikt om
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol Iloform PN 403 is een solventgedragen verdampbare olie, die een uiterst dunne smeerfilm achterlaat.

Toepassing
Castrol Iloform PN 403 is speciaal ontwikkeld voor het stampen van metaalplaat waar laag residu van belang is, zodat een reinigingsstap kan vervallen. Het is speciaal geschikt om toe te passen bij het vervormen, uitstampen en snijden van aluminium delen met matige opstaande randen, zoals gebruikt bij warmtewisselaars voor de koeltechniek. Het kan met behulp van een rol of vilt op banden aangebracht worden om het zo goed te verdelen. Tevens kan het ook door onderdompeling of met een verstuiver (airless of lage druk) aangebracht worden.

Voordelen
- Laag aromaatgehalte dus veiliger werken en mildere geur dan met aromaathoudende solventen.
- Bevat geen chloor en geen barium of andere zware metalen.
- Speciale toevoegingen geven uitstekende grenssmering voor maximale levensduur van het gereedschap en uitstekende oppervlaktefinish.
- Verzekert een snelle verdamping en weinig residu waardoor veelal een reinigingsstap kan vervallen.
- Dunvloeibaar. Geeft goede spoelende werking om deeltjes te verwijderen van het gereedschap, weinig uitsleep en dus minder verbruik.
Specifications
Merk Castrol
Categorie Metaalbewerkingsindustrie
Subcategorie Vormoliën
Verpakking 20L
    Loading
    Loading