CASTROL TECHNICLEAN MP 20L

Item No. A15194
Castrol Techniclean™ MP is een mild-alkalische waterige reiniger voorzien van corrosieremmer en biologisch afbreekbare oppervlakte actieve stoffen. Het is gemakkelijk doseerbaar en snel oplosbaar. Toepassing Castrol Techniclean MP is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een groot assortiment
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol Techniclean™ MP is een mild-alkalische waterige reiniger voorzien van corrosieremmer en biologisch afbreekbare oppervlakte actieve stoffen. Het is gemakkelijk doseerbaar en snel oplosbaar.

Toepassing
Castrol Techniclean MP is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een groot assortiment reinigingsmachines. Het is compatibel met randapparatuur zoals olie-separatoren en micro-filtratietechnieken. Het verwijdert bewerkingsresten, metaalbewerkingsvloeistoffen, vervormingsoliën, smeerolie en zachte beschermingsfilms van staal, non-ferro metalen, keramiek en alle reinigbare plastics. Bij gebruik op aluminium adviseren wij eerst te testen of er bij gekozen concentratie en temperatuur geen verkleuring optreedt. Castrol Techniclean MP is ook uitermate geschikt voor het gebruik in dompelbaden waarbij er mechanische ondersteuning door ultrasoon geluid of intensieve vloeistofturbulentie plaatsvindt. Het is tevens geschikt om in sproeiwasmachines met een druk tot 12 bar gebruikt te worden.

Eigenschappen en voordelen van Castrol Techniclean MP
  • Biedt een tijdelijke corrosiebescherming voor interoperationele opslag en daarmee minder uitval en betere productiviteit.
  • Goed demulgerend, vuil dat bovenop komt drijven is makkelijk te verwijderen dus langere levensduur van het bad en een reductie van onderhouds- en afvoerkosten.
  • De toegepaste oppervlakte actieve stoffen zijn biologisch afbreekbaar.
  • Veelzijdig product: kan gebruikt worden voor verschillende toepassingen en geschikt voor hard en zacht water wat een productrationalisatie toelaat.
  • Geschikt voor vele soorten ferro- en non-ferrometalen.
  • Bevat geen biocides, nitriet, silicaat, anorganisch fosfaat of chloride.
Specifications
Merk Castrol
Categorie Metaalbewerkingsindustrie
Subcategorie Reinigingsmiddelen
Verpakking 20L
    Loading
    Loading