CASTROL CRB RIVERMAX 15W-40 CI-4/E7 20L

Item No. A17426
Castrol CRB Rivermax 15W-40 CI-4/E7 is ontwikkeld om optimale bescherming te bieden aan scheepsdieselmotoren die op hoge snelheid en onder zware omstandigheden werken. Het is geschikt voor gebruik in 4-takt-dieselmotoren met een hoog toerental die gebruik maken van een breed scala aan
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol CRB Rivermax 15W-40 CI-4/E7 is ontwikkeld om optimale bescherming te bieden aan scheepsdieselmotoren die op hoge snelheid en onder zware omstandigheden werken. Het is geschikt voor gebruik in 4-takt-dieselmotoren met een hoog toerental die gebruik maken van een breed scala aan brandstofkwaliteiten. Het is ook compatibel met dieselmotoren die zijn uitgerust met uitlaatgasrecirculatiesystemen (EGR).

Voordelen
Tijdens de levensduur van uw motor wordt u geconfronteerd met uitdagingen door bijproducten van de verbranding die afzettingen kunnen vormen en de olie kunnen verdikken. Castrol CRB Rivermax 15W-40 CI-4/E7 helpt deze problemen op twee manieren te bestrijden:
- Het bevat reinigingsmiddelen die helpen om deeltjes te verdringen die zich anders op uw motoroppervlakken zouden kunnen ophopen, waardoor afzettingen worden verminderd.
- Het bevat ook antioxidanten die helpen bij het verstoren van de chemische reacties die kunnen leiden tot olieverdikking.

Castrol CRB Rivermax 15W-40 CI-4/E7 helpt bescherming te bieden aan een breed scala van scheepsdieselmotoren om een lange en gezonde levensduur van de motor te bevorderen.

Product Prestatie Claims
ACEA E7
API CI-4/SL
CAT ECF-2
Cummins CES 20076, CES 20077, CES 20078
Mack EO-N
MTU Olie Categorie 2
RVI RLD-2
Volvo VDS-3
Voldoet aan de eisen van - MAN M 3275-1
Specifications
Merk Castrol
Verpakking 20L
    Loading
    Loading