CASTROL MHP 154 20L

Item No. A17835
Castrol MHP 153 en 154 zijn hoogwaardige smeermiddelen die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik in moderne, hooggewaardeerde viertaktmotoren voor scheeps- en stroomopwekking die werken op destillaatbrandstoffen. Toepassing MHP 153 en 154 zijn geschikt voor gebruik in middelzware tot hoog
This product is temporarily out of stock.
Description
Castrol MHP 153 en 154 zijn hoogwaardige smeermiddelen die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik in moderne, hooggewaardeerde viertaktmotoren voor scheeps- en stroomopwekking die werken op destillaatbrandstoffen.

Toepassing
MHP 153 en 154 zijn geschikt voor gebruik in middelzware tot hoog gewaardeerde scheepsmotoren/zuigermotoren die werken op ISO 8217 type DMA / DMZ / DMB / RMA10 brandstoffen en waarvoor API CF-prestaties vereist zijn.

MHP 153 en 154 hebben een hoog draagvermogen en superieure schakelprestaties waardoor ze kunnen worden gebruikt als een gewone olie voor zowel motor- als transmissiesystemen.

Voordelen
Vergeleken met een API CD-olie kunnen MHP 153 en 154 de volgende voordelen bieden:

Langdurige bescherming onder de zwaarste bedrijfsomstandigheden
- Verbeterde prestaties bij hoge temperaturen
- Mogelijkheid om de tijd tussen revisies te verlengen om de kosten te verlagen

Geformuleerd voor uitstekende motorreinheid
- Schonere zuigerveerzone
- Verbeterde waskracht, uitstekende thermische en oxidatieve stabiliteit

Biedt de mogelijkheid om het algehele smeermiddelgebruik te vereenvoudigen en te verminderen
- Hoge belastingscapaciteiten en hoge versnellingsprestaties waardoor ze kunnen worden gebruikt als een gewone olie voor zowel motor- als transmissiesystemen.
- Minder onderhoud en slijtage

Product prestatie claims
MHP153 en 154 voldoen aan de specificaties van API CF en zijn volledig goedgekeurd door grote fabrikanten van scheepsmotoren wereldwijd.
Specifications
Merk Castrol
Verpakking 20L
    Loading
    Loading