CASTROL MOLUB-ALLOY 777-2 NG 52KG

Item No. A15477
MOLUB ALLOY 777 NG vetten zijn ontwikkeld voor zeer zware belastingen onder verzwaarde omstandigheden. De vetten zijn samengesteld en gecompoundeerd teneinde weerstand te kunnen geven aan zware en tevens stotende belastingen, onder omstandigheden zoals deze zich voor kunnen doen in de staal-en
This product is temporarily out of stock.
Description
MOLUB ALLOY 777 NG vetten zijn ontwikkeld voor zeer zware belastingen onder verzwaarde omstandigheden. De vetten zijn samengesteld en gecompoundeerd teneinde weerstand te kunnen geven aan zware en tevens stotende belastingen, onder omstandigheden zoals deze zich voor kunnen doen in de staal-en constructie industrie, mijnbouw en bos-ontginning.

MOLUB ALLOY 777 NG vetten zijn samengesteld uit een pakket aan hoog visceuze minerale oliƫn en polymeren. Deze zorgen voor een zeer sterke smeerfilm welke stotende belastingen en trillingen goed kan weerstaan. De hechte verdikker zorgt voor een goede afdichting tegen intreding van vervuiling van buitenaf, als de afdichtingen beschadigd zijn, of zelfs indien die afdichtingen ontbreken (vetkraag in het lager).

De smeervetten bevatten vaste smeermiddelen wier structuur het best tot hun rechten komen in de ruige omstandigheden van zware industrie. Deze vaste smeermiddelen hebben een behandeling ondergaan waardoor hun natuurlijke affiniteit met metaaloppervlakken is vergroot. Anti-corrosie toevoegingen en antioxidanten verhogen de weerstand tegen oxidatie en veroudering van de basisolie.

777 NG vetten bevatten geen antimoon, lood, zink of andere zware metalen.

Toepassing
Geschikte toepassingen vinden we in alle typen rollagers, glijlagers, spindels, kruiskoppelingen (uitgezonderd hoge snelheid precisiekoppelingen), open vertandingen, nokken en algemene vetsmeerpunten, vooral daar waar sprake is van zware belastingen bij lage snelheden.

MOLUB ALLOY 777 NG vetten zijn bijzonder geschikt voor het smeren van zware machinerie, zoals bijvoorbeeld forceerpersen of draglines. Dit door de extreem sterke smeerfilm welke gesteund wordt door de vaste smeermiddelen in het wrijvingsgebied en verder de excelente afdichtingscapaciteiten. Een vermindering in vetverbruik kan gerealiseert worden, terwijl tegelijkertijd de smeeromstandigheden kunnen verbeteren.

Voordelen
Door hun goede adfhesie optrimaliseren deze vetten een verbeterde afdichting.

De MOLUB-ALLOY vaste smeermiddelen reduceren de wrijving in het grens-smeer-gebied en de overige wrijvingsgebieden. Dit is vooral van belang bij frequente start-stopsituaties, lage snelheid in combinatie met hoge belasting, en bij schok (stotende) belasting.

Kostenbesparing kunnen worden behaald middels alle hierboven genoemde argumenten. Deze komen naar voren door minder reparaties, stilstand van de machine, verlengde sevice intervallen en verlengde levensduur van onderdelen.
Specifications
Merk Castrol
Categorie Algemene industrie
Subcategorie Vetten
Viscositeit/Kenmerk NLGI 2
    Loading
    Loading