CASTROL SPHEEROL AP 3 50KG

Item No. A15947
Spheerol™ AP 2 en AP 3 zijn vetten op lithiumbasis met solventgeraffineerde basisoliën. Ze bevatten oxidatie- en corrosieremmers waarmee een lange levensduur en een hoge mate van bescherming voor metaaloppervlakken wordt gegarandeerd. De vetten zijn waterbestendig. Spheerol AP 2 en AP 3 zijn met
This product is temporarily out of stock.
Description
Spheerol™ AP 2 en AP 3 zijn vetten op lithiumbasis met solventgeraffineerde basisoliën. Ze bevatten oxidatie- en corrosieremmers waarmee een lange levensduur en een hoge mate van bescherming voor metaaloppervlakken wordt gegarandeerd. De vetten zijn waterbestendig.

Spheerol AP 2 en AP 3 zijn met name bedoeld voor toepassing in glij- en rollagers van alle types in alle soorten machines onder normale belastingomstandigheden binnen een gebruikstemperatuurgebied van -20°C tot +120°C.

Toepassing
Spheerol AP2 en AP3 zijn voornamelijk bedoeld voor toepassing in glij-, kogel- en rollagers en andere machinetoepassingen. Ze worden aanbevolen voor gebruik onder normale belastingsomstandigheden, binnen een gebruikstemperatuur bereik van -20°C tot +120°C. Door de geringe viscositeit zijn deze producten bijzonder geschikt voor sneldraaiende lagers.

Spheerol AP 3 is geschikt voor omstandigheden met sterke trilbelastingen.

Voordelen
  • Door de corrosiewerende toevoegingen worden de metaaloppervlakken beschermd, waardoor de levensduur van de lagers wordt verlengd. 
  • Door oxidatieremmers wordt de levensduur van het vet in toepassingen met hoge temperatuur verlengd waardoor de noodzaak van hersmering wordt teruggebracht.
  • Waterbestendigheid garandeert goede beschermingsniveaus in natte toepassingen.
Specifications
Merk Castrol
Categorie Algemene industrie
Subcategorie Vetten
Viscositeit/Kenmerk NLGI 3
Verpakking 50KG
    Loading
    Loading