VEROLINE ANTIFREEZE IBC 1000L

Item No. A16248
Veroline® Antifreeze is een motor-koelmiddel-concentraat voor zowel diesel- als benzinemotoren en andere warmteoverdracht systemen zoals bijvoorbeeld C.V.- installaties. Het is een homogeen stabiel product op basis van mono-ethyleen-glycol. Het is samengesteld volgens voorschriften van Europese
This product is temporarily out of stock.
Description
Veroline® Antifreeze is een motor-koelmiddel-concentraat voor zowel diesel- als benzinemotoren en andere warmteoverdracht systemen zoals bijvoorbeeld C.V.- installaties. Het is een homogeen stabiel product op basis van mono-ethyleen-glycol. Het is samengesteld volgens voorschriften van Europese automobielfabrikanten.

Toepassingen
Om een werkzame corrosie bescherming te verkrijgen, dient Veroline® Antifreeze met zuiver leidingwater op een concentratie van minimaal 33 % te worden verdund, waarbij de fabrieksvoorschriften in acht moeten worden genomen. De optimale bescherming wordt bij een 50% vermenging bereikt. Zelfs bij vermenging van hard water wordt kalkafzetting tegen gegaan, waardoor een goede warmteoverdracht gewaarborgd blijft. Veroline® Antifreeze kan het gehele jaar in het systeem blijven en volgens voorschrift van de fabrikant ververst worden.

Voordelen
  • Veroline® Antifreeze moet gemengd worden met leidingwater, in een concentratie van 25%, het minimum om het koelsysteem tegen corrosie te beschermen, tot maximaal 50%.
  • Concentraties hoger dan 65% worden afgeraden, te meer omdat de vorstbescherming dan afneemt.

Prestatieniveau
BS 6580
ASTM D 3306 / D 4656
AFNOR NFR 15-601
Specifications
Merk Veroline
Categorie Antivries en koelvloeistoffen
Subcategorie Puur
Viscositeit/Kenmerk Blauw
Verpakking IBC
Productprestatieclaims BS 6580 ; ASTM D 3306 / D 4656 ; AFNOR NFR 15-601
    Loading
    Loading