10% MEER OLIEOPBRENGST!


Smeermiddelen zijn een kostbaar goed en vormen een belangrijke omzetgenerator voor uw bedrijf. Onderzoek wijst uit dat de gemiddelde werkplaats jaarlijks 10% aan smeermiddelenopbrengst misloopt. Het is daarom belangrijk dat er binnen de werkplaats efficiënt wordt omgesprongen met o.a. motoroliën, koelvloeistoffen, antivries, ...

PULSE FLUID MANAGEMENT SYSTEEM
Met het Pulse vloeistofbeheersysteem van Graco Pulse loopt u geen druppel olie mis op de factuur. Pulse is een revolutionair systeem voorhet in realtime opvolgen en controleren van bulkvloeistoffen, oliën en smeermiddelen. Het zorgt voor meer transparantie en een grotere controleerbaarheid die op hun beurt de productiviteit en winstgevendheid verhogen.

VLOEISTOFBEHEERSYSTEEM 2.0
Dit modern  vloeistofbeheersysteem is de ideale oplossing om oliën en andere smeermiddelen te controleren, van opslagtanks, tot doseermeters en tot zelfs mobiele vatenkarren. Met de installatie van slechts twee basiscomponenten - de "Pulse-hub"  en de "Pulse-doseermeter" - heeft u bij elke vloeistofdosering ongeëvenaarde controle, inzicht en analyse.

GEÏNTERESSEERD ? MAAK HIER UW AFSPRAAK!


powered by Typeform
  • Meer olieomzet
  • Eenvoudige bediening
  • Vaste en mobiele doseereenheden
  • DMS-integratie

PULSE KLANT IN DE KIJKER : MAN DEALER


Chargement en cours
Chargement en cours