CASTROL AIRCOL 299 20L

Artikelnummer 16139
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Het Aircol 299-assortiment koeloliën op minerale basis is verkrijgbaar als twee soorten speciaal geselecteerde oliën, zeer geraffineerd, voor chemische en thermische stabiliteit. Hun lage neiging tot wasvorming zorgt voor lage vloeipunten. Toepassing Aircol 299 is specifiek voor gebruik in koel- en
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Het Aircol 299-assortiment koeloliën op minerale basis is verkrijgbaar als twee soorten speciaal geselecteerde oliën, zeer geraffineerd, voor chemische en thermische stabiliteit. Hun lage neiging tot wasvorming zorgt voor lage vloeipunten.

Toepassing
Aircol 299 is specifiek voor gebruik in koel- en airconditioningsinstallaties die fluorkoolstofkoelmiddelen gebruiken. De uitzonderlijke eigenschappen bij lage temperaturen van deze oliën voorkomen de vlokvormige neerslag van was die anders kan optreden in hoogwaardige installaties met Freon-koelmiddelen.
In de meeste systemen die R22 gebruiken, zijn de kritische oplossings- temperatuurkenmerken van deze oliën voldoende om problemen met de scheiding van olie en koelmiddel in de lage temperatuurcircuits te voorkomen. Waar de verdampingstemperaturen uitzonderlijk laag zijn of in systemen waarin geen olie / koudemiddelafscheiders zijn verwerkt, kunnen synthetische basische koudemiddeloliën de voorkeur hebben.
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden