CASTROL AIRCOL MR 46 208L

Artikelnummer A17266
Het assortiment Castrol Aircol MR-compressorolie van premium smeermiddelen is samengesteld uit zeer geraffineerde minerale oliën en nieuwe additieve technologie om uitstekende antislijtage- en antiroestprestaties te leveren die voldoen aan de vereisten van Atlas Copco en vergelijkbare typen
Dit product is tijdelijk uit stock.
Omschrijving
Het assortiment Castrol Aircol MR-compressorolie van premium smeermiddelen is samengesteld uit zeer geraffineerde minerale oliën en nieuwe additieve technologie om uitstekende antislijtage- en antiroestprestaties te leveren die voldoen aan de vereisten van Atlas Copco en vergelijkbare typen compressorontwerp.

Toepassing
Aircol MR bevat een zorgvuldig uitgebalanceerd antioxidantensysteem dat verbeterde oxidatieve en thermische stabiliteit biedt voor een "langere" levensduur voor zowel olie-overstroomde als olie-geïnjecteerde roterende schroefcompressoren die continu werken bij luchtafvoertemperaturen tot 90°C. Het product is ontworpen voor onderhoudsintervallen van 4000 uur. Voor intermitterend of continu gebruik met luchtafvoertemperaturen boven 90°C moeten de standaard olieverversingsperioden van de fabrikant worden gebruikt.

Het Aircol MR-assortiment is volledig compatibel met afdichtingsmaterialen van nitril, siliconen en fluropolymeer.

Aircol MR is als volgt geclassificeerd:
- ISO 6743-3 Compressoroliën
- DAG en DAH voor roterende luchtcompressoren

Aircol MR-kwaliteiten voldoen aan de vereisten van: Atlas Copco voor een olielevensduur van 4000 uur.

Voordelen
- Zeer lage neerslagen die neerslaan vormen, verlengt de olieverversingsintervallen en de levensduur van het luchtfilter, wat bijdraagt aan een vermindering van onderhoudskosten.
- Goede lucht / olieafscheidingseigenschappen bij het scheidingselement verminderen het risico van olieoverdracht.
- Goede antislijtagebescherming vermindert rotorslijtage.
- Uitstekende waterafscheidingseigenschappen zorgen ervoor dat condens gemakkelijk van de olie kan worden gescheiden, waardoor het risico op emulsies wordt geminimaliseerd die het olieafscheiderelement kunnen blokkeren.
- Uitstekende oxidatie en thermische stabiliteit minimaliseert olieverdikking en verlengt de levensduur van de olieafscheider en vermindert vervuiling van koelers en leidingen.
- Voorkomt corrosie bij gebruik onder vochtige omstandigheden.
Specificaties
Merk Castrol
Categorie Algemene industrie
Subcategorie Compressoroliën
Verpakking 208L
    Laden
    Laden