CASTROL BRAYCO 589 208,18L

Artikelnummer 16134
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Castrol Brayco ™ 589 is ontworpen om turboprop- en turbojet-motoren te beschermen. Deze corrosiewerende olie kan gedurende een beperkte tijd van maximaal 25 uur worden gebruikt als smeermiddel voor vliegtuigmotoren en voor de conservering en definitieve acceptatietests van vliegtuigmotoren die
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Brayco ™ 589 is ontworpen om turboprop- en turbojet-motoren te beschermen. Deze corrosiewerende olie kan gedurende een beperkte tijd van maximaal 25 uur worden gebruikt als smeermiddel voor vliegtuigmotoren en voor de conservering en definitieve acceptatietests van vliegtuigmotoren die smeermiddelen vereisen met MIL-FRP-specificaties -7808.

Toepassing
Brayco 589 is ontworpen om turboprop- en turbojet-motoren te behouden. Deze corrosiewerende olie kan gedurende een beperkte tijd van maximaal 25 uur worden gebruikt als smeermiddel voor vliegtuigmotoren en voor de conservering en definitieve acceptatietests van vliegtuigmotoren die smeermiddelen vereisen met MIL-FRP-specificaties -7808. Brayco 589 is een synthetische vloeistof op esterbasis. Dit kan leiden tot degradatie van bepaalde verven en bepaalde elastomeren. Het gebruik van dit product in systemen die zijn ontworpen om te werken met vloeistoffen op minerale basis kan ernstige aantasting van rubberen onderdelen, verven en andere organische materialen veroorzaken. Klanten moeten de compatibiliteit van bestaande componenten bepalen en de nodige wijzigingen aanbrengen voordat ze deze vloeistof gebruiken.

Extra informatie
Het volgende bedrijfstemperatuurbereik wordt aanbevolen voor oliën van het type MIL-PRF-7808: van -54 ° C tot + 149°C.

Specificaties
Brayco 589 voldoet aan alle vereisten van en voldoet aan MIL-PRF-8188D. Deze vloeistof is geïdentificeerd door de NAVO-code: C-638.
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden