CASTROL EDGE PROF H 0W20 208L

Artikelnummer 16943
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Castrol EDGE Professional, versterkt met TITANIUM FST™, biedt een krachtige oliefilm voor de huidige motoren die met hogere drukken werken dan ooit tevoren. Castrol EDGE Professional is onze sterkste en meest geavanceerde motorolierange. De TITANIUM FST™ verdubbelt de oliefilm sterkte, voorkomt
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol EDGE Professional, versterkt met TITANIUM FST™, biedt een krachtige oliefilm voor de huidige motoren die met hogere drukken werken dan ooit tevoren. Castrol EDGE Professional is onze sterkste en meest geavanceerde motorolierange. De TITANIUM FST™ verdubbelt de oliefilm sterkte, voorkomt onderbreking van de smeerfilm en vermindert de wrijving. Castrol EDGE Professional met TITANIUM FST™: laat uw motor optimaal presteren. Castrol EDGE Professional is nu CO2 neutraal gecertificeerd volgens de hoogste internationale normen. Ontwikkeld met Micro-filtratie om aan de nieuwe Castrol Professionele kwaliteitsnorm te voldoen en geverifieerd met behulp van nieuwe “Optical Particle Measurement System” (OPMS) om de productkwaliteit te garanderen.

Toepassing
Castrol EDGE Professional H 0W-20 is geschikt voor gebruik in benzinemotoren waar de fabrikant de volgende specificaties adviseert: API SN, ILSAC GF-5 met de viscositeit SAE 0W-20. Castrol EDGE Professional H 0W-20 is aanbevolen en goedgekeurd voor gebruik in Honda benzinemotoren welke een SAE 0W-20 vereisen.

Voordelen
 • Castrol EDGE Professional H 0W-20 geeft u het vertrouwen om de maximale prestaties van de motor te vragen met de nieuwste technologie van vandaag. De nieuwe generatie hoog belaste motoren werken met nauwere toleranties en vereisen oliën met een lagere viscositeit.
 • Castrol EDGE Professional H 0W-20 Optimaliseert op korte- en lange termijn de prestaties van de motor
 • Reduceert neerslag in de motor Behoudt maximale prestaties, zelfs onder hoge belasting
 • Verbeterde efficiëntie van de motor
 • Biedt een ongeëvenaard niveau van bescherming bij uiteenlopende rijomstandigheden en temperaturen
 • Levert het hoogste niveau van brandstofefficiëntie
 • Excellente prestaties bij lage temperaturen.

Product prestatie claims
API SN
ILSAC GF5
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
  Laden
  Laden