CASTROL EDGE PROF H C2 0W30 208L

Artikelnummer 17130
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Castrol EDGE Professional, versterkt met TITANIUM FST™, biedt een zeer krachtige oliefilm. Castrol EDGE Professional is nu CO2 neutraal gecertificeerd volgens de hoogste internationale normen. Ontwikkeld met Micro-filtratie om aan de nieuwe Castrol Professionele kwaliteitsnorm te voldoen en
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol EDGE Professional, versterkt met TITANIUM FST™, biedt een zeer krachtige oliefilm. Castrol EDGE Professional is nu CO2 neutraal gecertificeerd volgens de hoogste internationale normen. Ontwikkeld met Micro-filtratie om aan de nieuwe Castrol Professionele kwaliteitsnorm te voldoen en geverifieerd met behulp van nieuwe “Optical Particle Measurement System” (OPMS) om de productkwaliteit te garanderen. Castrol EDGE is onze sterkste en meest geavanceerde motorolie- range. De TITANIUM FST™ verdubbelt de oliefilm sterkte, voorkomt onderbreking van de smeerfilm en vermindert de wrijving. Castrol EDGE Professional H C2 0W-30 geeft u het vertrouwen om de maximale prestaties van de motor te vragen met de nieuwste technologie van vandaag. De nieuwe generatie hoog belaste dieselmotoren werken met nauwere toleranties en vereisen oliën met een lagere viscositeit en geschikt voor roetfilters (DPF)

Toepassing
Castrol EDGE Professional H C2 0W-30 is geschikt voor gebruik in motoren waar de fabrikant de volgende specificaties adviseert: ACEA C2 met de viscositeit SAE 0W-30.Castrol EDGE Professional H C2 0W-30 is in samenwerking met Honda ontwikkeld voor gebruik in Hondadieselmotoren welke een ACEA C2 SAE 0W-30 vereisen.

Voordelen
 • Biedt een ongeëvenaard niveau van bescherming bij uiteenlopende rijomstandigheden en temperaturen.
 • Optimaliseert op korte- en lange termijn de prestaties van de motor, reduceert brandstofverbruik en CO2 uitstoot
 • Verbetert brandstofrendement, onafhankelijk gekwalificeerd
 • Reduceert afzettingen in de motor
 • Goede werking van het roetfilter (DPF)
 • Verbetert de efficiëntie van de motor
 • Uitstekende prestaties bij lage temperaturen.

Product prestatie claims
ACEA C2
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
  Laden
  Laden