CASTROL EDGE PROF LL04 5W30 208L

Artikelnummer 16800
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
De huidige generatie motoren verlegt voortdurend technologische en technische grenzen. Ze zijn kleiner en ultraefficiënt, zonder concessies te doen aan de prestaties. Geavanceerde motoren beproeven de olie met hogere drukken. Deze intense drukken veroorzaken wrijving die tot wel 10% van het door de
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
De huidige generatie motoren verlegt voortdurend technologische en technische grenzen. Ze zijn kleiner en ultraefficiënt, zonder concessies te doen aan de prestaties. Geavanceerde motoren beproeven de olie met hogere drukken. Deze intense drukken veroorzaken wrijving die tot wel 10% van het door de motor geleverde vermogen kan kosten. 

Castrol EDGE Professional is gemicrofiltreerd en gecertificeerd CO2-neutraal volgens de hoogste wereldwijde norm*. Het gepatenteerde Fluid TITANIUM transformeert zodat hij sterker wordt onder druk en vermindert de wrijving voor maximale motorprestaties wanneer u die het meest nodig hebt. 

Castrol EDGE Professional met Fluid TITANIUM: ontketen de ware motorprestaties. * in overeenstemming met de PAS 2060-specificatie van het BSI (British Standards Institution)

Toepassing
Castrol EDGE Professional LL04 5W-30 is geschikt voor gebruik in benzine- en dieselmotoren waar de fabrikant een API SN, ACEA C3 adviseert, of een 5W-30 smeermiddel met oudere specificaties.

Castrol EDGE Professional LL04 5W-30 is goedgekeurd voor gebruik in BMW voertuigen, welke een 5W-30 smeermiddel met BMW Longlife- 04 specificatie vereisen.

Voordelen
Castrol EDGE Professional LL04 5W-30 met Fluid Titanium is de logische keuze voor automobilisten die maximale motorprestaties eisen van de huidige geavanceerde voertuigen die een hoge mate van bescherming en oliën met betere prestaties nodig hebben.
Castrol EDGE Professional LL04 5W-30:
  • Is op zijn sterkst wanneer de druk het hoogst is, zodat de motor van uw auto beschermd blijft
  • Vermindert vermogenverlagende wrijving bij alle motortoerentallen en -condities
  • Onafhankelijk getest tegen de hoogste normen voor bewezen prestaties
  • Aanbevolen door wereldwijd toonaangevende autofabrikanten
  • Beschermt de motor gedurende het hele olieverversingsinterval, zelfs onder extreme druk

Product prestatie claims
ACEA C3
API SN
BMW Longlife-04
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden