CASTROL EDGE SUPERCAR 10W60 12X1L

Artikelnummer 16871
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Vernieuwde motor-technologieën hebben geleid tot een verhoogd motorvermogen en efficiency met als gevolg een specifiek hogere motorbelasting en hogere drukken. Het unieke krachtige aanpassingsvermogen vermindert metaal op metaal contact onder verschillende rijomstandigheden.  Castrol EDGE is het
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Vernieuwde motor-technologieën hebben geleid tot een verhoogd motorvermogen en efficiency met als gevolg een specifiek hogere motorbelasting en hogere drukken. Het unieke krachtige aanpassingsvermogen vermindert metaal op metaal contact onder verschillende rijomstandigheden. 

Castrol EDGE is het sterkste en meest geavanceerde assortiment motorolie van Castrol. De TITANIUM FST™ technologie verdubbelt de filmsterkte, voorkomt de onderbreking van de smeerfilm en vermindert wrijving. 

Castrol EDGE met TITANIUM FST™: voor de beste motorprestaties

Toepassing
Castrol EDGE 10W-60 is geschikt voor gebruik in benzine- en dieselmotoren waar de fabrikant een ACEA A3/B3, A3/B4, API SM/CF of oudere specificatie adviseert. 

Castrol EDGE 10W-60 heeft een goedkeuring voor BMW M-modellen. Castrol EDGE 10W-60 wordt aanbevolen voor toepassing in voertuigen welke een VW 501 01 / 505 00 SAE 10W-60 specificatie vereisen.

Voordelen
Castrol EDGE 10W-60 versterkt met TITANIUM FST™, biedt een uitstekende oliefilm sterkte en geeft u het vertrouwen om de maximale prestaties te vragen van oudere en de hedendaagse moderne hoogpresterende sportmotoren werkend onder zware condities.

Castrol EDGE 10W-60:
  • Optimaliseert op korte- en lange termijn de prestaties van de motor, zelfs onder zware belastingen
  • Reduceert afzettingen in de motor
  • Biedt een ongeëvenaard niveau van bescherming bij uiteenlopende rijomstandigheden en temperaturen
  • Levert en behoudt maximale motorprestaties ook onder de meest zware omstandigheden

Product prestatie claims
ACEA A3/B3, A3/B4
API SN/CF
BMW Approved for BMW M-Models
VW 501 01 / 505 00
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden