CASTROL EDGE SUPERCAR A 0W20 12X1L

Artikelnummer 17106
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
De afgelopen 10 jaar zijn de belastingen in de motoren van supercars verdubbeld. In geen enkele andere test wordt de motorolie zwaarder beproefd dan bij het genereren van het extreem hoog motorvermogen in supercars. Castrol EDGE SUPERCAR vertsterkt met TITANIUM FST™ is aanbevolen en getest in
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
De afgelopen 10 jaar zijn de belastingen in de motoren van supercars verdubbeld. In geen enkele andere test wordt de motorolie zwaarder beproefd dan bij het genereren van het extreem hoog motorvermogen in supercars.

Castrol EDGE SUPERCAR vertsterkt met TITANIUM FST™ is aanbevolen en getest in supercars, het summum in automotive engineering.

Castrol EDGE SUPERCAR is het ultieme bewijs dat onze oliën zijn getest tot de limiet, zodat deze geschikt zijn voor de meest extreme omstandigheden.

Toepassing
Castrol EDGE SUPERCAR A 0W-20 is goedgekeurd voor toepassing in de Aston Martin DB11 en is tevens geschikt voor gebruik in andere sportauto's.

Castrol EDGE SUPERCAR A 0W-20 is toepasbaar in voertuigen waar de fabrikanten de volgende specificaties aanbevelen; API SN 0W-20 of ILSAC GF-5 0W-20 motorolie.

Voordelen
Castrol EDGE SUPERCAR A 0W-20, versterkt met TITANIUM FST™ biedt een zeer krachtige oliefilm, dit geeft u het vertrouwen om maximale motorprestaties te vragen van de motor. Sport motoren met de nieuwste technologie van vandaag werken onder een hogere druk en eisen een olie met een ongeëvenaarde kracht en prestatieniveau.

Castrol EDGE SUPERCAR A 0W-20:
  • Optimaliseert op korte- en lange termijn de prestaties van de motor, zelfs onder zware belastingen
  • Reduceert afzettingen in de motor *
  • Verbeterd de efficiëntie van de motor
  • Biedt een ongeëvenaard niveau van bescherming bij uiteenlopende rijomstandigheden en temperaturen
  • Biedt en behoudt maximaal vermogen voor een langere tijd, zelfs onder zware belasting
  • Getest en bewezen in diverse supercars
* volgens limiet in de ASTM D 6593 Seq VG test

Product prestatie claims
API SN
ILSAC GF-5
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden