CASTROL GTX 5W30 C2 60L

Artikelnummer 18044
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Castrol GTX is een van de meest bekende motoroliën. Lagere brandstof kwaliteit , zwaardere bedrijfsomstandigheden en verhoogde bedrijfstemperaturen kunnen leiden tot het ontstaan van afzettingen in het motorolie-smeersysteem. Deze slugde kan zich afzetten in de toevoerkanalen van het
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol GTX is een van de meest bekende motoroliën. Lagere brandstof kwaliteit , zwaardere bedrijfsomstandigheden en verhoogde bedrijfstemperaturen kunnen leiden tot het ontstaan van afzettingen in het motorolie-smeersysteem. Deze slugde kan zich afzetten in de toevoerkanalen van het smeeroliecircuit welke vroegtijdig uitval van uw motor tot gevolg kan hebben. 

Castrol GTX synthetic technology biedt uitstekende prestaties. De Double Action formula reinigt bestaande vervuiling en beschermt tegen de vorming van nieuwe afzettingen. De GTX formulatie helpt de levensduur van motoren te verlengen.

Toepassing
Castrol GTX 5W-30 C2 is toepasbaar in motoren waar de fabrikant de volgende specificatie aanbeveelt: ACEA C2 met de viscositeit SAE 5W-30.

Castrol GTX 5W-30 C2 is geschikt voor gebruik in voertuigen van Peugeot en Citroën welke een smeermiddel vereisen met de PSA B712290 specificatie.

Voordelen
Castrol GTX 5W-30 C2 biedt:
  • Betere bescherming tegen sludgevorming*
  • Verbeterde bescherming tegen viscositeit and thermische degradatie
  • Laag olieverbruik
  • Premium kwaliteit basisolie en anti-slijtage additieven welke de levensduur van uw motor kan verlengen
* Vs ACEA C2 Industrie standaard

Product prestatie claims
  • ACEA C2
  • PSA Approval B71 2290
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden