CASTROL GTX 5W30 C4 12X1L

Artikelnummer 16895
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Castrol GTX is een van de meest bekende motoroliën ter wereld. Door lagere brandstofkwaliteit, verzwaarde bedrijfsomstandigheden of verhoogde bedrijfstemperaturen kan er sludgevorming in de motor ontstaan, welke zich in het slechtste geval afzet in de olietoevoerkanalen met als gevolg een gebrekkige
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol GTX is een van de meest bekende motoroliën ter wereld. Door lagere brandstofkwaliteit, verzwaarde bedrijfsomstandigheden of verhoogde bedrijfstemperaturen kan er sludgevorming in de motor ontstaan, welke zich in het slechtste geval afzet in de olietoevoerkanalen met als gevolg een gebrekkige smering. De technologie van de GTX produktrange biedt uitstekende motorreinheid. 

Castrol GTX Double Action formula reinigt bestaande sludgevorming*, en beschermt beter tegen de opbouw en vorming van afzettingen in vergelijking met de industrie standaard. 

Castrol GTX helpt om de levensduur van de motor te verlengen. *in vergelijking met de ACEA C4 limieten.

Toepassing
Castrol GTX 5W-30 C4 is toepasbaar in benzine- en dieselmotoren waar de fabrikant een specificatie ACEA C4 SAE 5W-30 aanbeveelt. 

Castrol GTX 5W-30 C4 is geschikt voor gebruik in voertuigen van Renault welke een smeermiddel vereisen met de RN 0720 motorolie specificatie en in voertuigen van Mercedes-Benz die een smeermiddel vereisen welke voldoet aan MB approval 226.51.

Voordelen
Castrol GTX 5W-30 C4:
 • Biedt superieure bescherming tegen sludgevorming in motoren.
 • Verbeterde bescherming tegen thermische afbraak.
 • Premium kwaliteit basisolie en anti slijtage additieven voor een langere motorlevensduur.
 • Helpt het olieverbruik te verlagen.
Product prestatie claims
 • ACEA C4
 • MB-Approval 226.51
 • Renault RN 0720
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
  Laden
  Laden