CASTROL GTX PROF A3 10W40 208 L

Artikelnummer 16806
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Castrol GTX Professional is één van de wereld's meest gekende oliën. Castrol GTX is meer dan een smeermiddel, het is "liquid engineering" die de motor beschermt tegen de alledaagse problemen zoals slijtage gekoppeld aan het functioneren bij hogere temperaturen. Waarom is deze bescherming zo
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol GTX Professional is één van de wereld's meest gekende oliën.

Castrol GTX is meer dan een smeermiddel, het is "liquid engineering" die de motor beschermt tegen de alledaagse problemen zoals slijtage gekoppeld aan het functioneren bij hogere temperaturen. Waarom is deze bescherming zo belangrijk? Omdat hogere temperaturen veroorzaakt door bijvoorbeeld "stop start" rijden in files de capaciteit van gewone oliën verminderd om de motor tegen slijtage te beschermen, zodat de levensduur van deze verminderd wordt.

Bescherm uw auto met Castrol GTX Professional.

ToepassingCastrol GTX Professional A3 10W-40 is geschikt voor gebruik in benzine- en dieselmotoren, waar de fabrikant een ACEA A3/B4, A3/B3, API SL/CF 10W-40 smeermiddel adviseert of oudere specificatie.

VoordelenCastrol GTX Professional A3 10W-40:
  • Bevat een anti-sludge formulatie die 25% betere bescherming biedt ten opzichte van de zware
  • industrie normen *
  • Superieure bescherming tegen thermische afbraak en viscositeit
  • Anti-slijtage additieven die de levensduur van uw motor te verlengen Microfiltratie volgens het proces dat autofabrikanten eisen voor fabrieksvulling, het is uw garantie voor professionele kwaliteit.
 * Zoals getest volgens de ACEA en API Sequence VG-motor te testen.

Product prestatie claims
  • ACEA A3/B3, A3/B4
  • API SL/CF
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden