CASTROL HYSPIN ZZ 32 208L

Artikelnummer 16556
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
De Castrol Hyspin™ ZZ serie is gebaseerd op een zorgvuldig geselecteerd zinkvrij additievensysteem dat is ontwikkeld om ruimschoots te voldoen aan de meest veeleisende prestatienormen. Toepassing Het assortiment is volledig compatibel met de elastomeren die gewoonlijk worden gebruikt in statische en
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
De Castrol Hyspin™ ZZ serie is gebaseerd op een zorgvuldig geselecteerd zinkvrij additievensysteem dat is ontwikkeld om ruimschoots te voldoen aan de meest veeleisende prestatienormen.

Toepassing
Het assortiment is volledig compatibel met de elastomeren die gewoonlijk worden gebruikt in statische en dynamische afdichtingen, zoals nitrile-, siliconen- en gefluoreerde (bijvoorbeeld Viton) polymeren.

Hyspin ZZ is als volgt geclassificeerd:
DIN 51502-classificatie - HLP
ISO 6743/4 - Hydrauliekoliën type HM

De Hyspin ZZ-oliën voldoen aan de eisen (viscositeit) van:
DIN 51524 Part 2
Cincinnati Lamb (Milacron) P 68-69-70
Denison (Parker Hannafin) HF-0
US Steel 126 & 127
Eaton (formerly Vickers) I-286-S & M-2950-S
Bosch Rexroth RE90220

Voordelen
  • Goede thermische en oxidatiestabiliteit biedt betrouwbare prestaties en verlengde levensduur van de olie in zware toepassingen.
  • Minimale vorming van afzettingen zorgt voor een schoner systeem en vereist minder filtervervangingen.
  • Uitstekende bescherming tegen slijtage bied langere levensduur voor hydrauliekpompen. Minder machinestilstand als gevolg van ongepland onderhoud en besparingen op de kosten van vervangingsonderdelen.
  • Uitstekende filtreerbaarheid, ook in de aanwezigheid van water, maakt kostenbesparingen mogelijk door langere levensduur van filters en verminderd onderhoud.
  • Uitstekende waterafscheiding en hydrolytische stabiliteit betekenen minder stilstand door langere levensduur van smeermiddelen en grotere betrouwbaarheid van apparatuur.
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden