CASTROL MAGNATEC PROF DIESEL 0W20 12X1L

Artikelnummer 17251
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Ford - Castrol MAGNATEC Professional Diesel’s "intelligent molecules" beschermen vanaf het moment dat u de motor start.. Deze hechten zich als een magneet aan de onderdelen en vormen een beschermlaag met als gevolg een drastische reductie* van motorslijtage. De nieuwe formulatie is een gezamenlijke
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Ford - Castrol MAGNATEC Professional Diesel’s "intelligent molecules" beschermen vanaf het moment dat u de motor start.. Deze hechten zich als een magneet aan de onderdelen en vormen een beschermlaag met als gevolg een drastische reductie* van motorslijtage. De nieuwe formulatie is een gezamenlijke ontwikkeling met Ford voor toepassing in de laatste generatie dieselmotoren welke een 0W-20 motorolie vereisen welke beantwoordt aan Ford WSS-M2C952-A1 specificatie. 

Ford - Castrol MAGNATEC Professional Diesel. Onmiddellijke bescherming vanaf het moment dat u de motor start.
* volgens limiet in industrie standaard sequence IVA slijtage test. 

Ford - Castrol MAGNATEC Professional Diesel is CO2 neutraal gecertificeerd volgens de hoogste internationale standaard. Engineered met Micro-Filtratie om te voldoen aan Castrol Professional’s nieuwe kwaliteitsstandaard en gecontroleerd met toepassing van Castrol’s nieuwe Optical Particle Measurement System (OPMS) om produktkwaliteit te garanderen. De CO2 impact van dit produkt is geneutraliseerd in partnership met BP Target Neutral. Castrol en BP Target Neutral zijn eigendom van de BP Group.

Toepassing
Castrol MAGNATEC Professional Diesel 0W-20 is geschikt voor toepassing in Ford voertuigen welke een 0W-20 smeermiddel vereisen met specificatie Ford WSS-M2C952-A1.

Voordelen
  • Castrol MAGNATEC Professional met " Intelligent Molecules":
  • Hechten zich aan kritische motor-onderdelen
  • Vormen een beschermende laag welke (koud)startslijtage minimaliseert
  • Bieden continue bescherming onder alle rij-omstandigheden en temperaturen.
Product prestatie claims
Meets - Ford WSS-M2C952-A1
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden