CASTROL POWER RS 4T 10W30 12X1L

Artikelnummer 16606
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Castrol Power RS 4T 10W-30 is een geavanceerde, hoogwaardige motorolie ontwikkeld voor de nieuwste generatie 4-takt motorfiets motoren. Castrol Power RS 4T 10W-30 met Power Release Formule is speciaal ontworpen voor motorrijders die houden van het intense motorrijden. Deze Power Release Formule is
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Power RS 4T 10W-30 is een geavanceerde, hoogwaardige motorolie ontwikkeld voor de nieuwste generatie 4-takt motorfiets motoren. Castrol Power RS 4T 10W-30 met Power Release Formule is speciaal ontworpen voor motorrijders die houden van het intense motorrijden. Deze Power Release Formule is speciaal ontworpen om langdurig het maximale vermogen te leveren bij hoge toerentallen en biedt een belangrijk voordeel ten opzichte van andere motorfiets-motoroliën. 
Het voordeel van Castrol Trizone™ zorgt voor compromisloze prestaties en bescherming. Power Release Formule van Castrol Power RS 4T reduceert interne verliezen in de motoren, met behoud van optimale natte koppeling prestaties voor een efficiënte vermogens afgifte naar het achterwiel.

Castrol Power RS 4T - ontworpen voor prestaties

Toepassing
Castrol Power RS 4T 10W-30 is ontworpen om de prestaties en bescherming voor de moderne motoren te optimaliseren waar een API SJ (en lager) en JASO MA2 (en MA) worden aanbevolen.

Voordelen
- Geavanceerde 4-takt motorfiets motorolie formulering
- Getest en bewezen tot een betere acceleratie bij de aanraking van het gashandel
- Vloeit snel en vermindert de interne motor verliezen door wrijving
- Trizone Technology ™ voor de bescherming van motor, koppeling en versnellingsbak.
- Uit testgegevens blijkt dat met Castrol Power RS 4T 10W-30 de acceleratie 7,3% sneller is ten opzichte van standaard 20W-50.

Product prestatie claims
API SJ
JASO MA-2
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden