CASTROL POWER RS 4T 10W40 208L

Artikelnummer 14452
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Castrol POWER1 4T is een geavanceerde, hoogwaardige, semi-synthetische motorolie ontwikkeld voor de nieuwste generatie 4-takt motorfiets motoren. Het is speciaal ontworpen voor berijders en berijdsters die houden van de opwinding van het motorrijden. Tot 30% van het vermogen gaat verloren als gevolg
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol POWER1 4T is een geavanceerde, hoogwaardige, semi-synthetische motorolie ontwikkeld voor de nieuwste generatie 4-takt motorfiets motoren. Het is speciaal ontworpen voor berijders en berijdsters die houden van de opwinding van het motorrijden. Tot 30% van het vermogen gaat verloren als gevolg van wrijving zonder dat u het merkt. Castrol Power 4T met Power release Technology™ verhoogt de prestaties van uw motorfiets door het verlagen van wrijving en stelt u in staat om sneller te accelereren.

Toepassing
Castrol POWER RS 4T is ontwikkeld om de prestaties van motorfietsen te optimaliseren. Het is geschikt voor alle 4-takt motorfietsen, zowel carburateur als injectie, waar een motorolie wordt vereist met specificatie API SN of eerder of waar JASO MA of MA2 wordt aanbevolen.

Voordelen
  • Ontwikkeld en getest om een superieure acceleratie te bieden
  • Power Release Technology™ optimaliseert wrijving in de koppeling en reduceert interne wrijvingsverliezen in de motor.
  • Geschikt voor motorfietsen welke zijn uitgerust met catalysator.
Product prestatie claims
API SN
JASO MA2
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden