CASTROL REACT DOT 4 LOW TEMP 4X5L

Artikelnummer 16468
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Castrol React DOT 4 Low Temp is een synthetische remvloeistof van zeer hoge kwaliteit op basis van glycolethers en boraatesters. Het is geschikt voor gebruik in moderne remsystemen gecombineerd met elektronische stabiliteitscontrolesystemen. De uitstekende laagtemperatuur eigenschappen zorgen voor
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol React DOT 4 Low Temp is een synthetische remvloeistof van zeer hoge kwaliteit op basis van glycolethers en boraatesters. Het is geschikt voor gebruik in moderne remsystemen gecombineerd met elektronische stabiliteitscontrolesystemen. De uitstekende laagtemperatuur eigenschappen zorgen voor een soepele en gecontroleerde remwerking in het bijzonder onder extreme omstandigheden.

Toepassing

Castrol React DOT 4 Low Temp remvloeistof vertoont niet alleen uitstekende hoge temperatuurprestaties, maar is ook ontwikkeld om verbeterde lage temperatuureigenschappen te bieden. Het is speciaal ontworpen om goed te functioneren bij lage temperaturen, en is bij lage temperaturen dunner dan de standaard DOT 4 producten. De lagere viscositeit is aanbevolen door een aantal autofabrikanten en werkt positief op de snelheid en controle van hun elektronische stabiliteitscontrole systemen (ESP en ABS). De hydraulische werking werkt met een dunnere remvloeistof gemakkelijker en sneller ten opzichte van dikkere vloeistoffen. Met Castrol React DOT 4 Low Temp remvloeistof zal de remreactie sneller zijn en dat zorgt voor meer veiligheid zelfs onder extreme omstandigheden. Castrol React DOT 4 Low Temp remvloeistof voldoet aan de nieuwe ISO 4925 klasse 6 specificatie welke door veel autofabrikanten wordt geadviseerd, waaronder VW, BMW en GM Europe. Deze vloeistof voldoet ook aan de eisen van de Ford WSS-M6C65-A2-specificatie. Castrol React DOT 4 Low Temp is volledig compatibel met andere vloeistoffen welke voldoen aan FMVSS 116 DOT 3, DOT 4 en DOT 5.1. Echter, teneinde de superieure eigenschappen van deze vloeistof te handhaven is vermenging met andere remvloeistoffen niet aan te raden. Alle conventionele remvloeistoffen verslechteren tijdens het gebruik. Het is aanbevolen Castrol React DOT 4 Low Temp te vervangen volgens de voorschriften van de fabrikanten. Indien er geen voorschriften aanwezig zijn is het aan te bevelen de remvloeistof elke 2 jaar te vervangen. Zoals met alle remvloeistoffen op basis van glycolethers, mag dit product niet in aanraking komen met lakken en ander schilderwerk omdat het mogelijk een schadelijk effect heeft. Indien dit toch het geval mocht zijn, de oppervlakte onmiddellijk spoelen met water. Niet afvegen.

Product prestatie claims

SAE J1703
SAE J1704
FMVSS 116 DOT4
ISO 4925 Class 6
JIS K2233
VW TL 766-Z
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden