CASTROL SPHEEROL EPLX 200-2 50KG

Artikelnummer 16609
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Spheerol™ EPLX 200-2 is een hoogwaardig multipurpose vet op basis van minerale olie en lithiumcomplex zeep. Het is gemaakt voor uitstekende smeerprestaties bij hoge temperatuur. Het heeft "extreme pressure" (EP) eigenschappen en bevat toevoegingen die zorgvuldig zijn geselecteerd om de oxidatie-,
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Spheerol™ EPLX 200-2 is een hoogwaardig multipurpose vet op basis van minerale olie en lithiumcomplex zeep. Het is gemaakt voor uitstekende smeerprestaties bij hoge temperatuur. Het heeft "extreme pressure" (EP) eigenschappen en bevat toevoegingen die zorgvuldig zijn geselecteerd om de oxidatie-, corrosie- en slijtagebestendigheid te vergroten.

Toepassing

Spheerol EPLX 200-2 is bedoeld voor gebruik in vetgesmeerde glij- of rollagers bij temperaturen van -20°C tot +150°C. Het kan ook gedurende korte periodes worden toegepast bij temperaturen tot 180°C in lagers die zijn ontworpen voor bedrijf in dergelijke omstandigheden. In dergelijk gevallen moet de frequentie van nasmeren worden opgevoerd. Neem contact op met de fabrikant van de apparatuur voor nadere instructies. Voorbeelden van toepassingen zijn verschillende soorten algemene industriële machines, elektromotoren en machinale bewerkingsmachines, maar ook toepassingen met hoge temperatuur, zoals machines in papierfabrieken of lagers van ventilatiemachines en ovenventilatoren. Spheerol EPLX 200-2-vet is ook geschikt voor smering onder zwaarbelaste en trillende omstandigheden, zoals in staalwalsen, aspotten van railvoertuigen en constructieapparatuur. Bij temperaturen boven 100°C heeft Spheerol EPLX 200-2-vet een lange levensduur en is daarom uitstekend geschikt voor machines waarin een slechte toegankelijkheid regelmatig hersmeren bemoeilijkt.

Voordelen
  • Toepasbaar bij hoge bedrijfstemperaturen
  • Geschikt voor zwaarbelaste en trillende bedrijfsomstandigheden
  • Maximale bescherming van apparatuur
  • Lange levensduur
  • Uitstekende anticorrosie-eigenschappen
  • Sterk hechtend aan oppervlakken
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden