CASTROL SYNTRANS Z LL 75W80 208L

Artikelnummer 15287
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Castrol Syntrans Z Long Life 75W-80 is een volledig synthetische olie en is speciaal ontwikkeld om aan de ZF verlengde verversingsintervallen te voldoen (500.000 km) en is goedgekeurd voor gebruik in alle ZF commerciële handgeschakelde en geautomatiseerde handgeschakelde transmissies. Het kan ook in
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Syntrans Z Long Life 75W-80 is een volledig synthetische olie en is speciaal ontwikkeld om aan de ZF verlengde verversingsintervallen te voldoen (500.000 km) en is goedgekeurd voor gebruik in alle ZF commerciële handgeschakelde en geautomatiseerde handgeschakelde transmissies. Het kan ook in andere handgeschakelde transmissies waar API GL-4 gevraagd wordt en is bijzonder geschikt voor zware toepassingen waarbij de belastingen en de temperaturen hoog zijn.

Voordelen
  • Uitstekende wrijvingseigenschappen met koolstof, sinterbrons en molybdeen synchromesh ringen biedt een verbeterde kwaliteit van het schakelen en verlengt de levensduur van de componenten.
  • Temperatuurverlaging tijdens bedrijf verlengt de levensduur van de olie en transmissie.
  • Uitstekende vloeibaarheid bij lage temperaturen en biedt een betere bescherming en een soepel schakelgedrag bij deze lage temperaturen.
  • Uitstekende thermische- en oxidatie stabiliteit verlengt de levensduur van de transmissie en olie waardoor verlengde verversingsintervallen mogelijk zijn.
  • Uitstekende antislijtage en EP eigenschappen bieden bescherming aan componenten onder hoge belastingen waardoor levensduur verlenging van de componenten.

Product prestatie claims
API GL-4
MAN 341 Z5
MB-Approval 235.41
ZF TE-ML 01E, 02E, 16P
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden