CASTROL SYNTRAX UNIV PLUS 75W90 20L

Artikelnummer 15249
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Castrol Syntrax Universal Plus 75W-90 is een volsynthetische universele transmissie-olie voor handgeschakelde versnellingsbakken en eindaandrijvingen. Het kan toegepast worden in gesynchroniseerde transmissies, eindaandrijvingen en differentiëlen van diverse soorten voertuigen (bedrijfswagens,
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Syntrax Universal Plus 75W-90 is een volsynthetische universele transmissie-olie voor handgeschakelde versnellingsbakken en eindaandrijvingen. Het kan toegepast worden in gesynchroniseerde transmissies, eindaandrijvingen en differentiëlen van diverse soorten voertuigen (bedrijfswagens, aannemersmaterieel en personenauto's) waar de API GL-4 of GL-5 specificatie vereist wordt. Tevens bezit het produkt een groot aantal goedkeuringen.

Voordelen
  • Universeel toepasbaar voor de totale aandrijflijn betekent een rationalisatie van het aantal benodigde produkten en vermindert de kans op vergissingen.
  • Uitstekende vloeibaarheid bij lage temperaturen verhoogt het schakelcomfort en slijtagebescherming in koude omstandigheden en verbetert het brandstofrendement.
  • Superieure stabiliteit en sliitagebescherming bij hoge temperaturen, zelfs onder de meest extreme omstandigheden, verlengt de levensduur van de componenten en zijn verlengde intervallen mogelijk.
  • Vanwege de mengbaarheid met minerale oliën en de verdraagzaamheid met de meest voorkomende afdichtingsmaterialen biedt het produkt vele toepassingsmogelijkheden.

Product prestatie claims
API GL-4/ GL-5/ MT-1
SAE J2360
MAN 341 Z2
MAN 342 S1
MB-Approval 235.8
Scania STO 1:0
ZF TE-ML 02B, 05A, 12L, 12N, 16F, 17B, 19C, 21A
Volvo Transmission Oil 97312-046:
Eaton Transmissions (Europe) approved for 300.000 km drain
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden