CASTROL TRANSMAX DEX III MULTIVEHICLE 60L

Artikelnummer 15244
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Castrol Transmax Dex III Multivehicle werd ontwikkeld voor het gebruik in GM automatische transmissies (voor 2005) en voor Ford automatische transmissies (tussen 1983 tot 1996) waar Dexron® (II of III) of Mercon zijn vereist. Het is tevens goedgekeurd voor gebruik in Allison transmissies volgens de
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Castrol Transmax Dex III Multivehicle werd ontwikkeld voor het gebruik in GM automatische transmissies (voor 2005) en voor Ford automatische transmissies (tussen 1983 tot 1996) waar Dexron® (II of III) of Mercon zijn vereist. Het is tevens goedgekeurd voor gebruik in Allison transmissies volgens de TES 389 specificatie. Daarnaast is het goedgekeurd door een groot aantal Europese transmissiefabrikanten. Castrol Transmax Dex III Multivehicle kan ook toegepast worden in sommige stuursystemen. NIET gebruiken indien Type F, MERCON® V, MERCON® SP of DEXRON® VI vloeistoffen vereist worden.

Voordelen
  • Door de vele OEM goedkeuringen is het zeer breed inzetbaar.
  • Het is speciaal samengesteld om hoge thermische stabiliteit te verkrijgen en weerstand tegen oxidatie te bieden en beschermt tegen de vorming van neerslag en olieindikking.
  • Verlengt de levensduur van onderdelen alsook het smeermiddel zelf.
  • Geoptimaliseerde wrijvingskarakteristieken bieden soepel en efficiënt schakelen.
  • De hoge viscositeitsindex biedt een stabiele viscositeit over een breed temperatuurbereik voor doeltreffend bescherming van transmissie en werking van stuurbekrachtigingsystemen.

Product prestatie claims

Allison C4
Allison TES 389
ZF TE-ML 04D, 14A
MAN 339 Typ Z1
MAN 339 Typ V1
MAN 339 Typ L1
MB-Approval 236.9
Voith H55.6335.xx
Volvo Transmission Oil 97341
Meets Mercon®, Dexron® IIIH, Volvo Transmission Oil 97340

Oude benamingen
Castrol TQ Dlll
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden