Smeermiddelen

Verolub is Authorized Distributor voor België en Luxemburg voor de merken Castrol & Anderol.
 • Castrol

  Castrol is wereldwijd één van de meest tot de verbeelding sprekende en performante smeermiddelen. U vindt onze Castrol smeermiddelen voornamelijk terug in de landbouwwereld, de garagewereld (Franchised & non-franchised dealers) en industrie.
 • Anderol

  U vindt onze Anderol producten gewoonlijk terug binnen de voedingssector (en aanverwante toeleveranciers) en binnen de compressorwereld, waar Anderol producten door de jaren heen een zéér vooraanstaande positie hebben verworven.
 • Veroline

  Met ons huismerk Veroline, bieden wij onze klanten een no-nonsense en zorgvuldig samengesteld productgamma van performante smeermiddelen voor de professionele gebruiker. Slim en efficiënt smeren, zonder meer! De producten én de resultaten spreken voor zich.

Tools

Onze afdeling “Tools” is ontstaan vanuit de vraag van onze klanten om kwaliteitsvolle technische materialen die een toegevoegde waarde bieden in het dagelijks gebruik en de opvolging van smeermiddelen & koelsmeermiddelen.
 • Opslag- en distributiemateriaal voor smeermiddelen

  Als officieel Graco distributeur voor België en Luxemburg leveren en installeren wij een compleet en professioneel gamma aan technische materialen zoals pneumatische pompen, oprollers, telwerken, mobiele olie verdeelunits, … . Deze zijn voornamelijk van toepassing binnen professionele garages, werkplaatsen en de industriesector. Met het Graco Pulse Vloeistofbeheersysteem bieden wij aan de professionele garagebedrijven dé oplossing voor een adequate opvolging van het smeermiddelengebruik in de werkplaats.
 • Doseerpompen

  Met Mixtron hebben wij de referenties op het vlak van proportionele doseerpompen voor de professionele gebruiker in ons productgamma. Deze kennen binnen ons klantbestand vooral toepassing bij onze metaalbewerkers (verspaning).
 • Uitrusting voor onderhoud van metaalbewerkingsvloeistof

  Binnen de metaalbewerking leveren wij bovendien een compleet gamma aan apparatuur voor de opvolging en onderhoud van metaalbewerkingsvloeistoffen, zoals daar zijn lekolie-afscheiders, skimmers, PH-meters, refractometers,…
 • Vermogenstestbanken

  Verolub is invoerder en service-center van de Eggers dynamometers dewelke u vooral terugvindt in de werkplaats van verdelers van landbouwvoertuigen.

Diensten

Klanten ontzorgen nemen we bij Verolub heel letterlijk. Hiervoor zijn we permanent in de weer om oplossingen te ontwikkelen die hieraan bijdragen.
 • Telemetrie

  Voor onze klanten die smeerolie in bulk bij ons afnemen hebben wij het Verolub StockSys systeem ontwikkeld, waarbij wij vanop afstand het tankniveau bij de klant opvolgen en automatisch de tank gaan bijvullen vooraleer deze “droog” valt.  Inmiddels hebben reeds meer dan 200 klanten voor deze oplossing gekozen.
 • Fleqs Fluid Monitoring

  Met Fleqs Fluid Monitoring hebben wij als eerste in België een unieke en innovatieve service ontwikkeld voor onze klanten in de metaalbewerking. Door het regelmatig en op geplande tijdstippen uitvoeren van metingen op koelsmeermiddelen zorgen wij ervoor dat er tijdig wordt bijgestuurd om het koelsmeermiddel in goede staat te houden. Zo vermijden we vroegtijdige verversing, verbeteren wij de kwaliteit van de processen en zorgen we ervoor dat operatoren tevreden blijven wat uiteindelijk kostenbesparing met zich meebrengt.
 • Vloeistofanalyse

  Door het regelmatig uitvoeren van vloeistofanalyses vermijdt men schades aan machines en / of kunnen onnodige vroegtijdige verversingen worden vermeden. In beide gevallen leidt dit tot een aanzienlijke kostenbesparing. In functie van het type vloeistof en toepassingsgebied bepalen onze adviseurs welke analyse dient te worden uitgevoerd om vervolgens een adequaat advies van ons te ontvangen.



Laden
Laden