ANDEROL PQAA 320 208L

Artikelnummer A18230
ANDEROL PQAA 320 is een tandwielolie van levensmiddelenkwaliteit en is geschikt voor toepassingen in de levensmiddelenindustrie waar incidenteel contact met levensmiddelen kan voorkomen. Aanbevolen voor gebruik in: Wormwiel toepassingen, lagers en tandwielen, seamers, kettingsmering, afvegen van
Dit product is tijdelijk uit stock.


 
Omschrijving
ANDEROL PQAA 320 is een tandwielolie van levensmiddelenkwaliteit en is geschikt voor toepassingen in de levensmiddelenindustrie waar incidenteel contact met levensmiddelen kan voorkomen. Aanbevolen voor gebruik in: Wormwiel toepassingen, lagers en tandwielen, seamers, kettingsmering, afvegen van olie.

VOORDELEN

 • Product is ontwikkeld met zeer stabiele witte olie
 • Het product heeft een uitstekende slijtage en draagkracht
 • Remt roest en oxidatie
 • Goede waterscheiding

TOEPASSINGEN

Kan in het algemeen worden gebruikt in alle andere toepassingen van roterende apparatuur waar incidenteel voedselcontact kan voorkomen.

 • Lagers en tandwielen
 • Kettingsmering
 • Wipe down oil
 • Wormwiel toepassingen

CERTIFICATIESOVER ANDEROL

ANDEROL - onderdeel van de LANXESS GROUP - is een wereldwijde producent van gespecialiseerde synthetische smeermiddelen. Sinds 1941 is ANDEROL SPECIALTY LUBRICANTS een toonaangevende innovator in de ontwikkeling van synthetische smeermiddeloplossingen voor een breed scala aan industriële en foodgrade toepassingen.
 
Het bedrijf heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige smeermiddelen binnen de industriële markten, met name in luchtcompressoren en vacuümpompen, en is ook gespecialiseerd in de totale H1-fabrieksmering voor industrieën die de voedingsmiddelen-, veevoeder- en farmaceutische markten wereldwijd bedienen. Anderol® is gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 en ISO 21469, en is bekroond met Kosher- en Halal-registraties op zijn fabriek voor voedselsmeermiddelen.
Specificaties
Merk Anderol
Categorie Voedingsgekeurde industrie
Subcategorie Tandwieloliën
Verpakking 208L
  Laden
  Laden