EGGERS DYNAMOMETER PT 301 MEW - WORKSHOP STATIONARY (600KW)

Artikelnummer A18527
Dankzij de talrijke beschikbare versies van de EGGERS-dynamometer PT 301 kunnen klanten het model kiezen dat optimaal geschikt is voor hun bedrijf. De dynamometer PT 301 is onze top-seller, terwijl de PT 301 MEW als stationair model permanent op een vaste plaats wordt geïnstalleerd, bijvoorbeeld in
Dit product is tijdelijk uit stock.
Omschrijving
Dankzij de talrijke beschikbare versies van de EGGERS-dynamometer PT 301 kunnen klanten het model kiezen dat optimaal geschikt is voor hun bedrijf. De dynamometer PT 301 is onze top-seller, terwijl de PT 301 MEW als stationair model permanent op een vaste plaats wordt geïnstalleerd, bijvoorbeeld in een testruimte.

Terwijl het model PT 301 MEM bedoeld is voor gebruik in mobiele werkplaatsen, kan de PT 301 MES & K worden goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg, zodat ritten naar klanten of de dichtstbijzijnde vestiging mogelijk zijn. Met 600 kW voor de sneltest en 340 kW voor de vollastcurve dekt de PT 301 alle tot nu toe op de markt gebrachte typen tractoren en een groot deel van de oogstmachines.
Specificaties
Merk Eggers
    Laden
    Laden