EGGERS DYNAMOMETER PT 501GS - MOBILE STREET VERSION (500KW)

Artikelnummer A18332
Net als alle voorgaande modellen wordt de nieuwe EGGERS vermogenstestbank ontworpen en geproduceerd bij KL-Maschinenbau in Rendsburg, Duitsland. Een generator als remmedium Het remsysteem van de nieuwe vermogenstestbank is nu een generator. Het vermogen en het koppel worden op dezelfde manier
Dit product is tijdelijk uit stock.
Omschrijving
Net als alle voorgaande modellen wordt de nieuwe EGGERS vermogenstestbank ontworpen en geproduceerd bij KL-Maschinenbau in Rendsburg, Duitsland.

Een generator als remmedium


Het remsysteem van de nieuwe vermogenstestbank is nu een generator. Het vermogen en het koppel worden op dezelfde manier gemeten als bij de vorige modellen. De generator oefent een belasting uit op het te testen materiaal, de koppelsensor meet zeer nauwkeurig de vervorming van de as.

Tegelijkertijd meet een sensor de snelheid van de aftakas, dit wordt de snelheidssensor genoemd. Het elektronische kastje koppelt de twee momentane metingen om het vermogen van de geteste machine weer te geven.

De generator maakt een hoge en regelmatige belasting mogelijk zonder tijdslimieten, in tegenstelling tot de eerste generaties. Tijdens het remmen wordt stroom geproduceerd door de
door de generator. Vervolgens wordt het naar de koelers geleid, waar de ventilatoren de opgewekte warmte afvoeren. Aan het einde van de test wordt na het uitschakelen van de aftakas geen stroom meer geproduceerd, zodat het systeem onmiddellijk kan worden uitgeschakeld.
Specificaties
Merk Eggers
    Laden
    Laden